Sakarya Büyükşehir Belediyespor galibiyet peşinde

- Kulüp başkanı Altuğ: "Ligin ilk maçında Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında tek hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak"

Google Haberlere Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyespor galibiyet peşinde

SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Sakarya Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp başkanı Akgün Altuğ, yaptığı açıklamada, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında, galibiyete uzanmak istediklerini ifade eden Altuğ, kentin ligin 2. haftasında Sakarya'da oynanacak Trabzonspor maçı ile tarihi bir güne tanıklık edeceğini aktardı.

Yeni bir heyecana yelken açacaklarını vurgulayan Altuğ, şunları kaydetti:

"Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olarak gösterilen Tahincioğlu Süper Ligi'nde mücadele etmek, bizler için büyük bir mutluluk. Kısa süre önce kurulmamıza rağmen hızlı bir şekilde bu lige adımızı yazdırdık. Hafta sonu itibarıyla yeni bir heyecana yelken açıyoruz. Şimdi sahaya çıkıp şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Güçlü rakiplerle, ekol takımlarla karşılaşacağız. Ligin ilk maçında Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında tek hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak. Teknik ekibimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum."

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, 8 Ekim Pazar günü Demir İnşaaat Büyükçekmece ile İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda saat 17.00'de karşılaşacak.

Yorumlar