Şahide Türe öldü mü, kimdir, Berkcan Güven'in anneannesi öldü mü?

Şahide Türe öldü mü, kimdir, Berkcan Güven'in anneannesi öldü mü, Berkcan Güven kim, neden gündeme geliyorlar, özellikleri nedir? İşte Şahide Türe ve Berkcan Güven hakkında merak edilenlerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Şahide Türe kimdir, Berkcan Güven kim?

Şahide Türe öldü mü, kimdir, Berkcan Güven'in anneannesi öldü mü, Berkcan Güven kim, neden gündeme geliyorlar, özellikleri nedir, Youtube veya sosyal meday kullanan birçok kişi tarafından merakla soruluyor. Şahide Türe öldü mü, kimdir, Berkcan Güven'in anneannesi öldü mü? İşte Şahide Türe ve Berkcan Güven hakkında merak edilenlerden bazıları:

Sosyal medya kullananlar özellikle de Youtube ve Instagram kullanan genç yaşlı birçok kişinin yakından bildiği isimlerden biridir Şahide Türe. Şahide Türe'nin özelliği ise Türkiye'nin en yaşlı ilk Youtuber'ı olmasıydı. Torunuyla birlikte Youtube üzerinden yayınladığı videolarla fenomen haline gelen Şahide Türe şimdilerde sık sık torunu tarafından gündeme getirilir. Çünkü kendisi artık aramızda değildir. Şahide Türe kimdir, öldü mü, Berkcan Güven kim?

Şahide Türe kimdir, öldü mü, Berkcan Güven kim
Şahide Türe kimdir, öldü mü, Berkcan Güven kim

 

Ünlü youtuber Berkcan Güven’in babaannesi olan Şahide Türe’nin 93 yaşında hayatını kaybettiği belirtildi. Acı haberi Berkcan Güven’in babası sosyal medya hesabından duyurdu. Baba Burhan Güven, annesinin fotoğrafını paylaşıp, “Melekler seninle olsun evlatlarımın anneannesi” notunu yazdı.

Berkcan Güven’in sevenleri ve takipçileri, vefat haberinden sonra sosyal medya üzerinden baş sağlığı mesajları paylaşmaya başladı.

Şahide Türe, torunu Berkcan Güven ile olan videolarıyla büyük beğeni toplamıştı. Güven’in anneannesine kendi adıyla açtığı kanala yüklediği bir video kısa sürede bir milyondan fazla izlenmiş ve kanal 100 bin aboneye ulaşılmıştı. Böylece Türkiye’de 90 yaş üstünde 100 bin abone plaketi almayı başaran ilk YouTuber, Şahide Türe olmuştu.

2013 yılında çektiği Vine videolarıyla dikkatleri üzerine çeken ve ardından Youtube’a atılan Berkcan Güven, 30 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 25 yaşındaki Berkcan Güven İkizler burcudur.

Şahide Türe kimdir, öldü mü, Berkcan Güven kim
Şahide Türe kimdir, öldü mü, Berkcan Güven kim

 

Komik ve eğlenceli videolarından sonra son dönemde özellikle yayınladığı şarkı ve müzik parçaları ile tanınmaktadır.

2017 yılındaki “YouTube Benim İşim” dissiyle ve daha sonra paylaştığı “Yeniden” ve “Neresi” gibi şarkılarla popülerliğini artırmıştır. “Yeniden” şarkısının klibinde şarkıcı Aleyna Tilki’yi oynatması dikkat çekti.

A24haber sitesinin haberine göre Berkcan Güven ve Cristiano Ronaldo, Clear sponsorluğunda bir araya gelmiş ve ufak bir challenge yapmışlardı. Güven’le çekilen fotoğrafını paylaşan Cristiano, paylaşımında ‘Clear Türkiye tarafından organize edilen ‘crossbar challenge’da Berkcan ile çok iyi zaman geçirdim.’ ifadesine yer verdi. Cristiano, yaptığı paylaşıma Türkçe ‘#GösterKendini’ etiketini de eklemeyi unutmadı.


 

Yorumlar