Sahibindencom ilan ver: Sahibinden giriş

Sahibindencom ilan ver: Sahibinden giriş, Türkiye'nin en çok kullanılan online ilan sitesi paltformuna girmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Sahibindencom ilan ver: Sahibinden giriş

Sahibindencom ilan ver: Sahibinden giriş, sürekli arananlar arasında en üst sıralarda yer alıyor. Vatandaşlar tarafından sık araştırılanların başında ayrıca, Sahibindencom'da nasıl ilan verilir? Sahibinden giriş yapamıyorum? gibi başlıklarda yer alıyor. 

Türkiye'nin en büyük ilan ve online satış platformu sahibinden'e ilan vermek isteyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürürken sizler için siteye nasıl ilan vereceğinizi derledik. Siteye ilan vermek isteyen kullanıcılar öncelikle sahibinden.com linkini arama kısmına yazarak siteye giremeli ve sağ üstte yer alan "Ücretsiz ilan ver" bölümüne tıklamalıdır. 

Daha sonra açılacak olan bölümde yer alan Emlak, Vasıta, Yedek Parça, Aksesuar, Donanım & Tuning, İkinci El ve Sıfır Alışveriş, İş Makineleri ve Sanayi, Ustalar ve Hizmetler, Özel Ders Verenler, İş İlanları, Yardımcı Arayanlar ve Hayvanlar Alemi kategorilerinden birini seçmelidir. Bu kategorilerin de ayrıca alt kategorileri olacak. Vereceğiniz ilana göre kategorinizi seçtikten sonra "Devam" seçeneğine tıklayın.

Satışını veya kiralamasını yapmak istediğiniz ürünün veya malın özelliklerini açılacak olan yeni bölümde girdikten sonra sözleşmeyi kabul ettiğinizi beyan ederek "Önizleme" bölümüne geçiniz. Burada ürün veya malınıza ait bilgilerin ön izlemesini gördükten sonra bir diğer adım olan "Doping" bölümüne geliyorsunuz. Burada ilanınızın en üst sıralarda yer almasını istiyorsanız ücreti mukabilinde bir seçenek ile ilanınızı öne çıkartabilirsiniz. Ücretsiz yayınlamak isterseniz devam tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

SAHİBİNDEN GİRİŞ YAPAMIYORUM

Sahibinden platformuna erişemeyen kullanıcıların en çok araştırdığı konulardan biri ise siteye neden girilmediği konusudur. Zaman zaman internet sağlayıcılarında oluşan problemler veya sitenin güncelleme yapması nedeniyle erişim sorunu yaşanmaktadır. 

SAHİBİNDEN KİMİN?

Sahibinden.com online ilan ve satış sitesi Aksoy Group bünyesinde faaliyet yürüten ve 2000  yılında Mikail Emre Çalışkan tarafından kurulan bir şirkettir. Kullanıcı, ziyaret ve sayfa görüntüleme sayılarında 2019 yılında rekorunu 5 ay üst üste yenileyerek büyük bir başarıya imza atan online ilan ve satış platformu aylık kullanıcı sayısı geçen yıl sonu itibarıyla 46,8 milyona ulaşarak yeni rekor kırdı. Google, Youtube, Facebook, Twitter ve Instagram gibi dünyanın büyük sosyal medya devleri ile Türkiye pazarında boy ölçüşen platform, bu sitelerin ardından Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet platformu olma özelliği ile öne çıkıyor. İnternet sitesi üzerinden çektiği ziyaretçilerle rekor kıran şirket, mobil uygulaması ile de ön plana çıkıyor. Platformun geçen yıl mobil uygulama kullanıcı sayısı bir önceki yıla oranla yüzde 16 artarak rekor kırdı.“Sohbet olmadan alışveriş olmaz” diyenler sahibinden.com üzerinden 267 milyon kere mesajlaştı. Hayallerini süsleyen ilanları araştırmak için siteye giren bir çok kullanıcı her ziyarette platformda ortalama olarak 12 dakika zaman geçirdi. Geçen yıl içinde sahibinden.com’da yaklaşık 2 milyon satılık ev ilanı verilirken yıl boyunca sitede ve uygulamada 42 milyar kere arama yapıldı. Otomobil, kamyonet, kamyon, minibüs, otobüs ve özel amaçlı olmak üzere 6 milyona yakın vasıta ilanı verilen paltformda yaklaşık 18 milyon ilan toplamda 308 milyon defa favorilere eklendi. “Türkiye’nin Favorisi” ise 5 bin 686 defa favorilere eklenerek rekor kıran 2018 model beyaz motokaravan oldu.

SAHİBİNDENCOM EN'LERİ

Cep telefonu trendlerini yakından takip edenler 2019 yılında sahibinden.com’da 1,1 milyon cep telefonu ilanı verdi. sahibinden.com kullanıcıları milyonlarca ilan arasından ilgilendiği aracı kolayca bulmak için Fotoğraftan Araç Tanıma hizmetini yaklaşık 7 milyon defa kullandı. Geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştıran sahibinden.com, otomobil alıp satarken kullanıcıların ihtiyaç duyacakları hizmetleri tek bir platform üzerinden sunduğu sahibinden.com Oto360 hizmetini kullanıma açtı.

sahibinden.com’da en çok aranan kelimeler “kiralık, satılık, bmw, araba, bisiklet, fiorino, acil, boyasız, dubleks, range rover” oldu. Hayallerine ulaşmak isteyenler sahibinden.com’da en fazla aramayı 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 13:00’te yaptı.

sahibinden.com’da 1 yıl içinde en çok aranan hizmetler, eşyalarını taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi “Evden Eve Nakliyat” ve yaşadığı yeri renklendirmek isteyenlerin gözdesi “Boyacı” oldu.Türkiye’nin üç büyük şehri emlak ilanı vermek için yarıştı. En çok emlak ilanı veren şehir bir kez daha İstanbul olurken onu Ankara ve İzmir takip etti. Toplamda 243 milyon 817 bin 922 metrekare emlak ilanı verildi. sahibinden.com’da en çok görüntülenen kategori ise vasıta olurken, mega kent İstanbul en çok vasıta ilanı veren şehir oldu. sahibinden.com’un tüm sosyal medya hesapları üzerinden toplam 60 milyona yakın kullanıcıya ulaşıldı.

Yorumlar