Sahalara siyaset girdi, taraftar arasında kan aktı

Futbol sahalarına taşınan siyaset nedeniyle taraftarlar arasında kanlı kavgalar yaşanmaya başladı. İstanbul Büyükşehir belediye başkan adaylarından birinin propagandası yapılınca Beşiktaş taraftarı arasında kanlı kavga çıktı. İddiaya göre takımın amigosu, taraftar grubu liderini bıçakladı. Nedeni ise sahada siyasi propaganda yapılması.

Google Haberlere Abone ol
Sahalara siyaset girdi, taraftar arasında kan aktı

İstanbul'daki yerel seçim sürecinde sahalara da yansıtılan siyasi propagandalar nedeniyle sonunda aynı takımın taraftarları arasında kanlı kavgalar meydana geldi.

Beşiktaş stadyumunda bir aday lehine propaganda yapılması takımın amigoları ile grup liderlerini karşı karşıya getirdi. Çıkan kavgada bir grup lideri yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın liderlerinden Ayhan Güner, aynı takımın amigolarından Harun Dulkara tarafından vuruldu.

Beşiktaş stadyumunda bir siyasi partinin İBB başkanı adayı lehine slogan attırmakla suçlanan Çarşı Grubu Taraftarı Lideri Ayhan Güner, aynı takımın ünlü amigolarından Harun Dulkara tarafından bıçaklandı.

Güner’in Taksim İlk Yardım Hastahanesi’nde tedavi gördüğü biliniyor.

Dulkara’nın Güner’i Beşiktaş maçında ‘Her şey Çok  Güzel Olacak‘ diye bağırılması ile ilgili, vurduğu belirtiliyor.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

ihsan işte bu fitneyi eken ekremdir yarın türkiyeyi karıştıracak onun için aday fwetö adayı
hakan kaybettikleri secimleri masa basinda alma cabalari daha kac cana mal olacak gorecegiz. 15 senedir tek bir secim yok ki dogrulukla kazanilsin bu memelekette.