Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alım kura sonuçları

Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alım kura sonuçları belli oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle yapılan yeni işçi alımları İŞKUR üzerinden alındı. Bunun için kuralar çekildi, sonuçlar belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alım kura sonuçları

Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları 9 Nisan 2020 Çarşamba günü düzenlenen son kura çekimleriyle sona erdi. Buna göre İŞKUR aracılığıyla 14 bin yeni sağlık personeli alımı geçrekleşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan 32 bin personel alımının 14 bini İŞKUR üzerinden gerçekleştirildi. Bunun için başvurular geçtiğimiz günlerde alındı. Ve Sağlık Bakanlığı ile İŞKUR'un takvimine göre bazı iller için ilk kura çekilişi dün, kalan iller için de bugün yapıldı. Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR kura çekilişi ile ilgili detaylar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi, 9 Nisan için de yapıldı ve sonuçlar açıklandı. Adayların başvuru sonuçlarını öğrenebilmesi için, linke tıkladıktan sonra açılan sayfada TC. kimlik numarası, baba adı ve doğum tarihi bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

İŞKUR kura çekilişi bugün (09 Nisan 2020) şu iller için gerçekleştirildi: Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat.

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURASI NASIL ÇEKİLDİ?

Kuralar, 08-09 Nisan 2020 tarihlerinde Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 14.000 işçi asil, 14.000 işçi ise yedek olmak üzere gerçekleşti. Sonuçlara saat 20:00'dan sonra iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi.

İŞKUR kura çekilişi dün (08 Nisan 2020) şu iller için gerçekleştirilmişti: Bakanlık Merkez Teşkilatı, Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA SONUÇLARI SORGULA

Yorumlar