Sağlık Bakanı Koca'dan önemli açıklamalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısından sonra düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanı Koca'dan önemli açıklamalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün öğleden sonra başlayan Bilim Kurulu toplantısının bitiminde önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan Koca açıklamasında, vatandaşın bütün uyarılara rağmen uymadığını üzülerek ifade etti. 

Koca, sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu büyükü fedakarlıkların suistimal edildiğini belirterek şu ana kadar 29 bin sağlık çalışanının koronavirüse yakalandığını söyledi.

Sağlık Bakanı Koca, "Kovid-19 Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Erzurum, Sivas, Kayseri halen yüksek riskli illerimiz arasında." dedi. 

Koca, "Şu ana kadar 29 bin 865 sağlık çalışanımız virüse yakalandı. 52 sağlık çalışanımızı yitirdiklerimiz arasında ebediyete yolcu ettik" açıklamasında bulundu.

İşte Bakan Koca'nın açıklamalarından satırbaşları:

Yorumlar

mahvolucaz bu koronavirüs bizi mahvedecek. okullar açılmayacak hatta bu yıl sayılmayabilir. nasıl yani diyecekseniz mesela bir öğrenci 5. sınıf önümüzdeki yıl 6. sınıfa geçmeyecek. korona iseniz hastaneye gideceksiniz başka bir hastalınız varsa sizi ya baştan savma bakacaklar yada dişinizi sıkmanızı isteyeckler yani türkiyeyi korona mahvdecek