Saç ekimi fiyatları 2021 yılında ne kadar oldu?

Saç ekimi fiyatları 2021 yılında ne kadar oldu veya 2500 greft saç ne kadar ekiliyor, İstanbul, Ankara veya diğer büyük şehirlerde saç ekim fiyatları nasıl soruları doğal olarak saç ektirmek isteyen vatandaşlar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki, bu yıl fiyatlar nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Saç ekimi fiyatları 2021 ne kadar oldu?

Saç ekimi fiyatları 2021 yılında ne kadar en çok merak edilen konuları arasında olmaya devam ediyor. Saç ekimi merkezleri Saç Ekimi Fiyatları için bilgi paylaşmaya başladı. Bazı hastanelerin saç ekim fiyatları belli. Saç ekimi fiyatları 2021 ne kadar İstanbul, Ankara, İzmir Saç Ekim Merkezleri telefon ve adresleri nedir? Önemli not; fiyatlar genel olarak 2020 yılı ve öncesine aittir; fiyatları değerlendirirken minimum yüzde 10-15 oranında zam yapıldığını düşünerek değrlendirmenizi öneririz.

Saç ekimi fiyatları 2021 ne kadar oldu?
Saç ekimi yaptıracak kişilerin mutlaka uzman kuruluşları tercih etmesi gerekiyor.

 

Yaz mevsimine yaklaştıkça, saç ekme talebi de artıyor. Sezonun yaklaşması nedeniyle saç ekim fiyatları hakkında sizin için bir inceleme yaptık. Saç ekimi fiyatları çok kullanılsa bile, doğru kullanışı saç ekimi ücretleri olmalıdır. İnternetteki saç ekim merkezleri sitelerden araştırmanıza yardımcı olacak bazı bilgiler bulduk.

Hairsix Saç Ekimi – İstanbul

ABD merkezli Joint Commission International (JCI) akrediteli Gaziosmanpaşa Medical Park'ta hizmet vermekte olan Hairsix Saç Ekimi; 2018’den bu yana uluslararası alanda sürdürdüğü titiz başarısını, 2019 yılı itibarıyla ulusal alana da taşımıştır. FUE ve DHI gibi saç ekimi tekniklerin kullanıldığı Hairsix, yurtiçi ve yurtdışından birçok hastaya hizmet veriyor. Bizzat doktorlar tarafından uygulanan ve saç ekimi operasyonlarının en önemli aşamalarından biri olan “kanal açma” aşamasındaki ihtimamı ile hasta memnuniyetine önem verilen Hairsix; “doğal açı – doğal görünüm” anlayışıyla, birçok hastaya saç ekimi tedavileri gerçekleştiriyor. Operasyon öncesi, operasyon esnası ve sonrasındaki süreçte özel hasta danışmanı hizmetiyle de, hastalarıyla daima iletişim halinde olan Hairsix’te, saç ekimi ücretlendirmeleri 8 bin liradan başlıyor.

Saç ekimi fiyatları 2021 ne kadar oldu?
Saç ekiminde en önemli husus ise "sağlık ve güvenlik"tir.

 

HairSix Saç Ekimi İletişim Bilgileri: 
Adres: İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Merkez Mahallesi 
Çukurçeşme Caddesi No: 57-59 Gaziosmanpaşa / İstanbul
Telefon: +90 542 334 12 88

Ankara International Saç Ekim Merkezi

Doçent Doktor Serdar Gökrem tarafından kurulan ve yönetilen International Saç Ekim Merkezi FUE yöntemiyle saç ekimi yapmaktadır. FUE yöntemi de tıpkı FUT gibi işlemektedir ancak enseden alınan kökler ekim yapılacak bölgeye yerleştirilmeden önce PRP işlemine tabii tutulur. PRP saç kökünün ve gövdesinin güçlendirilmesi için yapılan tıbbi bir işlemdir. Ardından saç derisine açılan kanallara greftler tek tek yerleştirilir. Bu işlem yaklaşık olarak 5-8  saat sürmektedir. Ankara saç ekim merkezleri arasında en hızlı operasyon süresini  FUE yöntemi ile saç ekimi yapanlar sunabilir; çünkü FUE yönteminde birden fazla kök aynı anda greft haline getirilebilmektedir. Ortalama operasyon bedelleri 5 bin liradan başlamaktadır.

Ankara International Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Kazım Özalp Mah. Uğur Mumcu Caddesi Numara: 6 Çankaya / Ankara
Telefon: 0 (312) 494 05 27

Lale Keskin Saç Ekim Merkezi İstanbul

14 Yıldır Türkiye’nin önde gelen saç ekimi hastanelerinde 10.000’den fazla saç ekimi gerçekleştiren Lale Keskin tarafından kurulmuştur. Tıraşsız ve 3D saç ekimi gibi yenilikleri de Türkiye’ye getirmiştir. Fiyatları ekim bölgesine göre değişmek üzere 4.000 TL ile 9.000TL arasında değişmektedir. Genellikle Avrupa ve Arap ülkelerinden çok fazla saç ekimi hastası bulunmaktadır. Maksimum greft saç ekimi yapan bir saç ekimi merkezidir. Saç Ekiminde 3D ve maksimum greft ile çok doğal sonuçlar elde etmektedirler.

Lale Keskin Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Küçükbakkalköy Mah, Vedat Günyel Cad. Defne sokak No:32 Göztepe İstanbul
Telefon: +90 530 929 75 41

Saç ekimi fiyatları 2021 ne kadar oldu?

Dr. İlhan Serdaroğlu Saç Ekim Merkezi İstanbul

Türkiye’nin saç ekimi konusunda en tecrübeli doktorlarından biridir. Neredeyse memnun olmayan hastası yoktur. Kaliteli ve estetik açıdan harika işler çıkarır. İlhan Serdaroğlu Saç Ekim Fiyatı  Ortalama 9.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir. Tüm saç ekimi işlemleri kendi merkezinde yapmaktadır.

Dr. İlhan Serdaroğlu İletişim Bilgileri:
Adres: Bağdat Caddesi Ali Bor Apt. 433 Suadiye /İstanbul
Telefon: 0 216 445 00 45
Gsm: 0533 611 16 71

Transmed Saç Ekim Merkezi İstanbul

Saç ekiminde en son teknolojileri kullanan bir firmadır. Çok başarılı doktorları tek çatı altında birleştirmiştir. Öncelikle konuları estetik açıdan güzel duran sağlıklı bir saç ekimidir. Uzman Doktor Melike Külahçı tarafından çok başarılı saç ekim operasyonlarına imza atmışlardır. Ayrıca robotik saç ekimini de Türkiye’de ilk kullanan saç ekim merkezlerinden biridir. Transmed Saç Ekim Merkezi Fiyatları Ortalama 6.000 TL ile 11.000 TL arasında değişmektedir.

Transmed Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri: 
Adres: Fulyalı sok. No:7 34330 Levent / İstanbul / Türkiye
Telefon : 0 212 281 13 00

Esteworld Saç ekim Merkezi İstanbul

2004 yılından beri saç ekimi konusunda hizmet vermekteler. İncelediğimizde saç ekimi yaptıran hastaların çok büyük bir çoğunluğu memnun ayrıldığı görülmekte. Estetik açıdan son derece güzel işler çıkarmaktadırlar. İstanbul da 3 adet şube ile hizmet vermektedir. Esteworld Saç Ekim Fiyatları ise Ortalama 5.000 TL ile 50.000 TL arasında değişmektedir. Sadece saç ekimi değil bir çok estetik cerrahi işlemleri yapmaktadırlar. Kadrolarında 20 ‘den fazla doktor bulunmaktadır. Tüm saç ekim işlemlerini kendi merkezlerinde yapmaktadırlar. Ücretsiz olarak saç analizi yapmaktadırlar.

Esteworld Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Altunizade Mahallesi Kısıklı Caddesi No:7 Üsküdar / İstanbul
Telefon: 0 216 474 54 54

Asmed Hair Transplant – Dr. Koray Erdogan Saç Ekim Merkezi İstanbul

Dünyaca tanınmış bir saç ekim doktoru olan Koray Erdoğan saç ekimi konusunda en usta ellerden biri. Maddi olarak bir sıkıntınız yoksa kesinlikle kendisini tercih edebilirsiniz. Harika işler başarmıştır ve tüm dünyada saç ekimi konusunda tanınmış bir uzmandır. Dr. Koray Erdogan Saç Ekim Fiyatları Ortalama 20.000 TL ile 50.000 TL arasında değişmektedir. Bir çok ünlü sanatçı oyuncu ve iş adamının saç ekimini kendisi yapmıştır.

Asmed Hair Transplant – Dr. Koray Erdogan İletişim Bilgileri:
Adres:Küçükbakkalköy Mahallesi Atilla Ilhan Cd No:29 Ataşehir/ Istanbul
Telefon : 0 216 464 11 11

Dr. Zekeriya KUL Saç Ekimi İstanbul

İstanbul Fulya’da Vital Hospital’de hizmet vermektedir. Türkiye’nin en estetik saç ekimini yapan doktorlarından biridir. Sadece saç ekimi değil bir çok estetik cerrahi yönteminde bulunmaktadır. Hastaları ile son derece samimi ve net bir şekilde konuşur. Op.Dr. Zekeriya KUL Saç Ekim Fiyatı Ortalama 8.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir.

Dr. Zekeriya KUL İletişim Bilgileri:
Adres : Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Caddesi  No:23 K:5 D:15  Vital Fulya Şişli/İstanbul
Telefon : 0 212 241 44 44

Dr. Muttalip Keser Saç Ekim Merkezi Ankara

Ankara’nın en ünlü saç ekim doktorlarından biridir. Sadece saç ekimi alanında hizmet vermektedir. Hastalarından %98 ‘i memnun olarak ayrılmıştır. Muttalip Keser Saç Ekimi Fiyatı  Ortalama 3.000 Euro ile 6.000 Euro arasında değişmektedir. 2003 yılından beri saç ekimi konusunda gelişmeleri takip

ederek en kaliteli yöntemleri Türkiye’de başarıyla uygulamıştır.

Dr. Muttalip Keser İletişim Bilgileri:
Adres: Cankaya Cad. 6/5 Cankaya / ANKARA
Telefon : 0 312 442 42 52
Gsm : 0 505 467 08 42

Doç. Dr. Serdar GÖKREM Saç Ekim Merkezi Ankara

Ankara’nın iyi bilenen ve saç ekimi konusunda son derece başarılı doktorlarından dır. Neredeyse tüm saç ekimi operasyonları başarılı sonuçlanmıştır. Doç. Dr. Serdar GÖKREM Saç Ekimi Fiyatı ortalama 5.000 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir. Saç ekimi konusunda en son teknolojiyi kullanmaktadır.Estetik görüntüye önem verir ve sık saç ekimi ile bilinmektedir.

Doç. Dr. Serdar GÖKREM İletişim Bilgileri:
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Uğur Mumcu Cad. No:6 Çankaya/Ankara
Tel : 0 312 494 0527
Gsm : 0 542 618 10 10

ClinicHair Saç Ekim Merkezi İzmir

İzmir’in en eski ve en tecrübeli saç ekim doktorlarının bulunduğu bir merkezdir. 1999 yılından beri saç ekimi konusunda İzmir’de hizmet vermektedirler. Prp tedavisi ve Mezoterapi hizmetleri de bulunmaktadır. ClinicHair Saç Ekim Merkezi Fiyatları Ortalama 5.000 TL ile 7.000 TL arasında değişmektedir. İzmir ve çevre illeri tarafından çok fazla rağbet görmektedir.

ClinicHair Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: 1586/3 Sokak No:13 Bayraklı/İZMİR
Tel: 0850 333 4 722
Gsm : 0530 463 8315

Estetik International Saç Ekim Merkezi Bursa

Bursa ve çevresi için gidebileceğiniz en tecrübeli saç ekim uzmanlarının olduğu bir merkezdir. Sadece saç ekimi değil bir çok estetik operasyonu hizmeti vermektedir.  Estetik International Saç Ekim Merkezi Fiyatları Ortalama 4.000 TL ile 7.000 TL arasında değişmektedir.

Estetik International Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Dikkaldırım Cad. No:25 Çekirge / BURSA
Telefon: 444 7707

Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi

Acıbabadem hastanesi saç ekimi konusunda da son derece kaliteli ve iyi bir hizmet sunmakta. Fiyat olarak diğer merkezler daha pahalı olsa da çok estetik ve başarılı saç ekimi operasyonları yapmakta. En iyi saç ekim hastanesi diyebiliriz. Acıbabadem hastanesi saç ekimi fiyatı 6.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir. Saç ekim işlemlerini tamamen doktorlar tarafından yapılmaktadır. Neredeyse tüm Acbadem hastanelerinde saç ekim bölümü bulunmaktadır.

Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi İletişim Bilgileri:
Telefon : 444 55 44

Ankara International Saç Ekim Merkezi

Doçent Doktor Serdar Gökrem tarafından kurulan ve yönetilen International Saç Ekim Merkezi FUE yöntemiyle saç ekimi yapmaktadır. FUE yöntemi de tıpkı FUT gibi işlemektedir ancak enseden alınan kökler ekim yapılacak bölgeye yerleştirilmeden önce PRP işlemine tabii tutulur. PRP saç kökünün ve gövdesinin güçlendirilmesi için yapılan tıbbi bir işlemdir. Ardından saç derisine açılan kanallara greftler tek tek yerleştirilir. Bu işlem yaklaşık olarak 5-8  saat sürmektedir. Ankara saç ekim merkezleri arasında en hızlı operasyon süresini  FUE yöntemi ile saç ekimi yapanlar sunabilir; çünkü FUE yönteminde birden fazla kök aynı anda greft haline getirilebilmektedir. Ortalama operasyon bedelleri 5.000 TL’den başlamaktadır.

Ankara International Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:

Adres: Kazım Özalp Mah. Uğur Mumcu Caddesi Numara: 6 Çankaya / Ankara

Telefon: 0 (312) 494 05 27

İşte Diğer Saç Ekimi Fiyatları ve Kliniklerin paylaştığı rakamlar;

– Boğaziçi; 8000 köke kadar 2500 TL

– Civaş klinik; 2500 greft 3500 TL

– Armamed 3000 greft 6000 TL

– Apex 2500 greft 3000 TL

– Esteword 4500-5000 TL greft sayısı önemsenmemiş

– Çevre Hastanesi 3000 greft 4000 TL

– Magic 3000 greft 4000 TL

– Kent 2000 greft 3000 TL

Saç ekimi fiyatını oluşturan temel unsurlar:

- Estetik saç ekim operasyonlarında estik doktoru veya dertmatolog doktor olmalıdır,

- Cerrahi bir ameliyat olması nedeniyle, tam donanımlı bir hastanede yapılmalıdır,

- En az 3 yardımcı sağlık teknisyeni bir saç ekimi operasyonu için ortalama tam zaman harcaması,

- Kullanılan malzemeler: Operasyonun türüne göre, FUE ise mikro motor, petriler, punchlar, ve diğer tıbbi temel malzemeler veya DHI tekniği ise bunlara ek olarak DHI choi uçları,

- Ameliyat öncesi ve sonrası kan tahlili tetkikleri ve tedaviden sonra ilaç verilmesi.

- Bunların dışında yabancı bir ülkeden geliyorsanız uçak, otel ve transfer ücretleri de eklenmektedir.

Siz de saç ekimi, saç ekimi fiyat, saç ekimi fiyatları, saç ekimi sonuçları, saç ekimi merkezleri, saç ekimi istanbul konularında detaylı bilgiler almak istiyorsanız haberin altına yorum yapabilirsiniz.

Saç ekimi fiyatları enflasyona ve talebe  göre değişkenlik gösterdiği gibi klinik, hastane ve uzmanlara göre de değişkenlik gösterebilmektedir.

 

Yorumlar

Tahin Diranaz Mega Hairtrans, her yerde duydum ve gercekten doğruymuş. Mükemmel saç ektıiıyorlar. Son model ve güncel teknolojiiler. Ekip özenle ve titizle çalişiyorlar. Her yil "En iyi saç ekim merkezi" ödülünü aliyorlar ve% 100 katiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
Radim A This is one of the best clinics in Istanbul they helped me really fine. Don’t feel any pain. I’m so thankful for the medical crew they were very helpful and friendly. I can tell everybody to choose Mega HairTrans. The hospital is very hygienic and beautiful. They won the prize of the best hair clinic in Turkey of 2018. Every service of them are 100% professional.
Ege Am anfara wat ich exhem nervos, da ich icht wuste, was auf mich zukommen wird. Doch afs die Prozedur anfing, meikte ich in Rutzester Zeit, dass alles im Rahmen des Eitioglichen war. Das gesamte Personal war sehr locker, auffalorend, hiffsiech undrelt, so dass ich mich sehr wahe dabei gefuh habe. Die entscheidung war definitiv hichtig! Ich werde es auf ieden Fall weiterempehlen
Yağız Bende Ayaz ve Rıza Beye Katılıyorum. Mega Hair Trans Saç Ekiminde Uzman bir Klinik. İnternette gördüğüm kadarıyla en iyi saç ekim firması seçilmiş. Bence bu bile yeter güven için tebrik ediyorum ve tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum...
G. Demir Ben Mega Hair Trans'a tavsiye eden aytekin amcama teşekkürler.her şey söylendiği gibi hiç bir eksik olmadı.4000 grafts ekim yapıldı.saç pansumanlarım ile kafamı nasıl yıkayacağım anlatıldı.su an iyi durumdayım.saçlar bir gün sonrada uzamıştı bu kadar hızlı neden uzadı diye sordum prp yapılmı o nedenle hızlı uzuyormuş saçlarda tabiki işi bilene yaptırmakla akıllılık ettim sizde akıllı olun megahairtransta saç ekimi yaptırın.