Saç dökülmesine karşı en etkili yöntemler

Saç dökülmesine karşı en etkili yöntemler nelerdir? Saç dökülmesi çağımızın önce gelen sorunlarından. Peki saç dökülmesini önlemenin bir yolu yok mu? Hangi doğal yöntemler saç dökülmesini engeller. İşte saç dökülmesi için çözümler

Google Haberlere Abone ol
Saç dökülmesine karşı en etkili yöntemler

Saç dökülmesi birçok kişinin ortak sorunlarında biridir. Sağlıklı , güçlü ve parlak saçlara sahip olmak için, basit yöntemlerle bu sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Yediklerinize dikat edin!

Protein , B12 ve demir ağırlıklı beslenmek saçlarınızı büyük oranda güçlendirecektir. Et , balık ve yeşil sebzeler saç dökülmesini birebir azaltan gıdalar arasında yer alır.

Saçlarınıza masaj yapın!

Saç tipinize uygun bir yağ ile saç derinize masaj yapın. Daha sonra yağın saça iyice karışması için saçınızı havlu yardımıyla kapatın ve bu şekilde bir kaç saat bekletin. Ardından yıkayın.

Bal sürün!

Saçlarınızı şampuan ile yıkadıktan sonra bir miktar bal sürerek saçınızda bekletin. Duruladıktan sonra saçlarınızın yumuşadığını ve parladığını göreceksiniz.

Saçlarınızı çok sık toplamayın!

Çok sıkı modeller uygulayarak saç toplamanız saçlarınızın dökülmesine neden olur.

İyi bir tarak kullanın

Saçınızı tararken yıpratmadan çekerek taramak önemlidir. Bu yüzden tarak seçiminize dikkat edin.

Düzenli yıkayın!

Saçınızı düzenli olarak yıkamak oluşabilecek enfeksiyonlara karşı önlem almanızı sağlar. Bu şekilde saçlarınızın daha az dökülmesine yardımcı olur.

Saç Dökülmesi

Saç Dökülmesine karşı en etkili yöntemler nelerdir?

 

 

 

Yorumlar