Saba Tümer öldü mü? Saba Tümer nerede, ne oldu, son hali var mı?

Saba Tümer'in uzun zamandır ekrandan uzak olması hayranları tarafından "Saba Tümer öldü mü, nerede, son hali var mı?" sorularına muhatap olmak durumunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Saba Tümer öldü mü? Saba Tümer nerede, son hali?

Saba Tümer öldü mü kaldı mı, şu an nerede, ne yapıyor, son hali var mı soruları hayranları tarafından merakla soruluyor. Ünlü televizyon yüzü Tümer, bir dönem ekranlarda sık sık görünürdü ancak son birkaç yıldır hiç görünmez oldu. Peki, son durum nedir, Saba Tümer öldü mü yaşıyor mu?

SABA TÜMER ÖLDÜ MÜ?

Saba Tümer öldü mü sorusunun asıl nedeni uzun zamandır ortalarda görünmemesidir. Tümer en son geçen yaz aylarında Kanal D'de yayınlanan gündüz kuşağı magazin programlarından birine konuk olmuştu. Tümer, o programa çıkmadan önce uzun süre ekrandan uzak kalmıştı. Sonrasında da bir daha da görünmedi.

Saba Tümer öldü mü
Saba Tümer'in en son hali: Dubai'den yaptığı paylaşım

 

Tümer, ekranlardan bilerek uzak durduğunu ileri sürse de iddialara göre herhangi bir projeye dahil olamaması veya teklifler almaması nedeniyle ekranda görünmüyor.

saba tümer son hali
Saba Tümer son hali... En son 2023 Haziran ayında Kanal D'de 2. Sayfa Programına konuk olmuştu. 

 

Televizyon dünyasının tanınmış simalarından biri olan Saba Tümer, 5 Aralık 1970 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Eğitimine İzmir Alsancak'taki Gazi İlkokulu'nda başlayan Tümer, daha sonra Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun oldu. Eğitim hayatına Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde devam eden Tümer, buradan mezun olduktan sonra medya sektörüne adımını attı. Kariyerine Sky TV'de başlayan Tümer, burada 6 ay çalıştı ve diksiyon eğitimi aldı.

SABA TÜMER'İN KARİYERİ

Türk televizyon tarihinin sevilen yüzlerinden Saba Tümer, kariyerine hızlı bir giriş yaptı. NTV'den Show TV'ye geçerek dış haberler sorumlusu olarak çalıştı. Daha sonra SKYTURK'e geçiş yapan Tümer, Serdar Akinan ile birlikte "Ne Var Ne Yok" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Ardından Show TV'ye geri dönen Tümer, "Saba Tümer'le Bu Gece" programını sunmaya başladı. Gece haberlerini sunarken, Okan Bayülgen'in teklifi üzerine "Haber Makinası" programına katıldı. Aynı dönemde, Pakize Suda ile Star TV'de "Lütfen Bu Konuya Girmeyelim" adlı programı sundu. Bu programdan sonra Show TV'ye geri dönerek Cem Özer ile "Haberiniz Var mı?" isimli sabah programını sundu. Tümer, magazin ve dedikodu içerikli program tekliflerini reddederek bir süre ekranlardan uzak kaldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saba Tümer (@sabatumer)'in paylaştığı bir gönderi

SABA TÜMER'İN TELEVİZYONDAKİ SERÜVENİ

31 Mart 2008 itibarıyla HaberTürk'te "Saba Tümer'le Bu Gece" programını sunmaya başlayan Saba Tümer, bu programıyla önemli bir izleyici kitlesine ulaştı. Daha sonra Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen ile "Yok Daha Neler" programını sundu. Bu programın kapanmasının ardından CNN TÜRK'e geçen Tümer, bir süre burada çalıştıktan sonra yeniden Show TV'ye döndü. Show TV'deki programını haftada bir kez sunmaya başlayan Tümer, 12 Eylül'de "Saba Tümer'le Bugün" programını sunmaya başladı. 2015-2016 yılları arasında TV8 ekranlarında "Saba ile Oyuna Geldik" adlı yarışma programını sundu.

SABA TÜMER EVLİ Mİ?

Saba Tümer'in özel hayatı hakkında da merak edilenler var. Saba Tümer evli değildir. Kariyerine odaklanan Tümer, özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor.

Özetlemek gerekirse, Saba Tümer ölmedi, yaşıyor. Öldü yönündeki iddialar da asılsızdır.

Yorumlar