Saad Alami Rahmouni kim, nereli?

Saad Alami Rahmouni kim, nereli, ne iş yapıyor, neden bu kadar ünlü oldu? Saad Alami, iş dünyası tarafından yakından bilinen Ortadoğu kökenli Müslüman Amerikalı bir iş adamıdır.

Google Haberlere Abone ol
Saad Alami Rahmouni kim, nereli?

Saad Alami Rahmouni kim, nereli, kaç yaşında ve asıl mesleği ya da işi nedir soruları son dönemlerde özellikle de turizm ve seyahat işleriyle ilgilenenler tarafından sıklıkla dile getirliyyor. 

Saad Alami Rahmouni ABD'nin Miami kentinde bulunan  Worldwide Luxury Concierge LLC isimli turizm ve seyahat şirketinin sahibidir. 

Dünyanın en ünlü isimleri Saad Alami Rahmouni'nin müşterileri arasında yer alıyor. 

Sosyeteye hizmet veren bir kuruluşun sahibi olması onu da müşterileri gibi ünlü bir isim yapmış durumda. 

Aslında bir tür Nusret'in Amerikalı versiyonu da diyebiliriz kendisi için. 

Koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın birçok ülkesinde yaşanan kısıtlamaları fırsata dönüştüren Saad Alami Rahmouni, zengin müşterileri için alternatif seyahat ve eğlence fırsatları sunuyor. 

Saad Alami Rahmouni kimdir?

Onlara lüks yatlarda, kısıtlamaların daha seyrek olduğu bölgelerde eğlence imkanları ortaya çıkarıyor. 

Rahmouni, “Yaklaşık on yıl önce Miami'ye taşındığımda, 15 yaşımdan beri konaklama sektöründe çalışıyordum, bu yüzden sağlam bir müşteri listesi oluşturdum” dedi.

Rahmouni, müşterilerinin nereye seyahat etmek istediklerini tahmin ederek her zaman en yeni hükümet kısıtlamalarını araştırıyor, mahremiyet ve sosyal mesafe gereksinimleri için evleri ayırmaya öncelik veriyor. 

Her zaman en yeni kısıtlamalar konusunda günceldir ve varlıklı müşterilerinin eğlenmesi için, hükümet kurallarına uygun olarak bunları atlatmayı bir vurgu noktası haline getirir. 

Rahmouni yeni müşteriler aramamasına ve yerleşik ağıyla meşgul olmasına rağmen, potansiyel bir müşterinin sağladığı hizmet seviyesini karşılayabileceğinden emin olmak için finansal kanıt görmesi gerekiyor.

Rahmouni gibi dünyaca ünlü bir misafirperverlik uzmanıyla olağanüstü bir deneyim arıyorsanız, bunu destekleyecek paranız olsa iyi olur.

Saad Alami Rahmouni kimdir?

 

Yorumlar