S Sport canlı izle şifresiz

S Sport canlı izle şifresiz, futbol maçlarını yakından takip eden vatandaşlar tarafından yakından takip edilerek araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
S Sport canlı izle şifresiz

S Sport canlı izle şifresiz, futbolseverlerin Google üzerinden en çok araştırdığı başlıklardan biridir. Özellikle maç günleri bu başlık Google'da en çok arananlar sırasında yerini alıyor. Peki, "S Sport canlı izle şifresiz" için ne yapmalı?

Türksat üzerinden yayın yapmayan S Sport kurulduğu ilk zamanlarda sadece D-Smart üzerinden yayın yaparken şuan Turkcell TV+, KabloTV, Digiturk, D-Smart, Tivibu ve Vodafone TV platformları üzerinden yayın yapmaktadır.

S SPORT CANLI İZLE ŞİFRESİZ

S Sport şifresiz canlı izlemek isteyen vatandaşlar araştırmalarına devam ederken, kanal Türksat üzerinden yayın yapmamaktadır. Bunun için S Sport, Digiturk 85. kanal, D-Smart 78. kanal, KabloTV 240. kanal, Turkcell TV+ 77. kanal, Tivibu 75. kanal, Vodafone TV 11. kanal üzerinden izlenebilmektedir.

S SPORT KİMİN?

Sadettin Saran tarafından 2017 yılında Saran Holding bünyesinde kurulan S Sport, Saran Holding'in D-Smart platformuna özel olarak yayın yapan Spor Smart 2 kanalını satın almasıyla 18 Mart 2017 tarihinde isimini değiştirerek kurmuş olduğu kanaldır. İngiltere Premier Ligi, Çin Futbol Süper Ligi, Bundesliga, Formula 1, NBA, WWE ve UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlamaktadır. S Sport, ayrıca Barça TV, Bayern TV ve AJAX TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekranlara taşımaktadır. Yayın hakları Digiturk ve D-smart'ta bulunan Premier League artık bu kanaldan yayınlanmaya başlamıştır.  Bulunduğu dijital platformların spor veya süper paketlerinde yer almakta ve sadece HD görüntü kalitesinde şifreli yayın yapmaktadır.

Kanalın sloganı ise "Türkiye'nin Premier Spor Kanalı"dır.

Kendini Premium bir haber kanalı olarak tanıtan S Sport'ta yer alacak spor organizasyonlarının bazıları şunlar:

İngiltere Premier Lig maçları

Milli Takımlar hazırlık maçları 

Çin Futbol Süper Ligi

Barça TV

Ajax TV 

Bayern TV

NBA 

Formula 1

FIVB Plaj Voleybolu Turnuvaları ve uluslararası voleybol turnuvaları 

WTA Tenis Turnuvaları 

ATP 500 ve ATP 250 Tenis Turnuvaları

Boks ve Diğer Dövüş Geceleri 

World Super Bike (WSBK)

ESPN Winter & Summer X Games

FIS Ski, Snowboard Programları

PGS Tour Golf Turnuvası

World`s Strongest Man

Pro Bull Riders

Monster Jam

Sumo Müsabakaları

Spor İçerikli Belgeseller

Yorumlar