"Rüyanda Görürsün"ün galası gerçekleşti

Murat Boz ve Burcu Özberk'in başrollerinde oynadığı film, 3 Şubat'ta Prime Video'da izlenebilecek

Google Haberlere Abone ol
"Rüyanda Görürsün"ün galası gerçekleşti

Prime Video'nun başrollerini Murat Boz ve Burcu Özberk'in paylaştığı ilk yerli Amazon Original filmi "Rüyanda Görürsün"ün ön gösterimi yapıldı.

Yönetmenliğini Cemal Alpan'ın üstlendiği filmin Soho House'daki gösterimi öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Murat Boz, Prime Video'nun önemli bir platform olduğunu belirterek "Böyle bir platformun Türkiye'deki ilk yerli işini yapıyor olmak ikimiz için de büyük gurur ve mutluluk kaynağı. Bunun heyecanını çekerken de yaşadık. İnsan her aklına geldiğinde mutlu oluyor. Gerçekten çok mutlu olduk. Umarım izleyicisi de bol olur." dedi.

Çekimlerin önceki yıl eylül ve ekim ayında İstanbul'da yapıldığını kaydeden Boz, "İzleyiciyi her defasında çok şaşırtan, yüzlerinde tebessüm bırakan bir iş olduğunu söyleyebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

Özberk ile başrolü paylaştığı için kendini şanslı hissettiğini dile getiren Boz, "Film, romantik komedi ve Burcu çok iyi bir oyuncu. Bana gerçekten çok yardımcı oldu, oynarken de beni çok rahatlattı. İyi ki Burcu ile bu işi yaptık. Gerçekten o yüzden çok şanslıyım" ifadelerini kullandı.

Burcu Özberk de dijital platformların Türkiye'ye gelmesinden çok mutlu olduğunu belirterek "İlk yerli yapımda oynamak beni çok gururlandırdı. Ayrıca Murat ile olmak, bu yapımda beraber çalışmak da beni çok mutlu etti. O yüzden mutluyuz, gururluyuz." diye konuştu.

Filmde Murat'ın canlandırdığı "Engin" karakterinin değişiminin izleyiciyi memnun edeceğine işaret eden Özberk, "Hepimizin böyle huzurlu, mutlu neşeli işlere ihtiyacı var. Biz de bu şekilde bir iş yapmak istedik. Bundan sonra takdir seyircinin." dedi.

Yönetmen Cemal Alpan da filmden çok mutlu olduğunu dile getirerek "Murat ve Burcu gibi iki yıldızla harika bir ekiple harika yardımcı oyuncularla ve bütün bunları bir araya getiren bir yapımla çalıştığım için gerçekten çok mutluyum. Çok güzel, çok eğlenceli, çok sıcak bir film oldu. Umarım herkes beğenir." ifadelerine yer verdi.

Oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Ekin Mert Daymaz, Feridun Düzağaç, Hivda Zizan Alp, Kubilay Karslıoğlu, Selen Soyder, Şerif Erol ve Uğur Uzunel'in de yer aldığı film, 3 Şubat'ta Prime Video'da yayımlanacak.

Yorumlar