Rus Gençlik Konseyi ile iş birliği anlaşması

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ile Rus Ulusal Gençlik Konseyi arasında iş birliği anlaşması imzalandı - Gençlik Meclisi Başkanı Ağırbaş: "Rus ve Türk gençlik örgütleri arasında iş birliği kurarak iki ülkenin gençleriyle başarılı projelere imza atmayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Rus Gençlik Konseyi ile iş birliği anlaşması

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ile Rus Ulusal Gençlik Konseyi arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinden yapılan açıklamaya göre, iş birliği anlaşmasına, Birleşmiş Milletler Dünya İnsani Zirvesi Gençlik Danışma Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ile Rus Ulusal Gençlik Konseyi Başkanı Grigory Petushkov imza attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağırbaş, anlaşmanın iki ülke arasındaki yakınlaşmaya büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Geleceğin gençlerin ellerinde şekilleneceğini ve geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerini vurgulayan Ağırbaş, şunları kaydetti:

"Rus ve Türk gençlik örgütleri arasında iş birliği kurarak iki ülkenin gençleriyle başarılı projelere imza atmayı hedefliyoruz. Gençlik Meclisi olarak yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğümüz başarılı faaliyetleri uluslararası arenaya taşımamız çok önemli. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1997'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurduğu Gençlik Meclisi, Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yerel ve küresel plandaki gençlik vizyonu doğrultusunda uluslararası alanda etkin olmaya devam edecek."

Yorumlar