Ronaldo neden ağladı?

Ronaldo'nun Dünya Kupası maçı sonrasında odasına ağlayarak gitmesi bütün dünyada hayranları ve yakınları tarafından tepkiyle karşılandı. Dünyaca ünlü yıldızın hayatıyla oynayan teknik direktöre tepkiler ise dinmiyor. Peki, Ronaldo neden ağladı?

Google Haberlere Abone ol
Ronaldo'nun hayatıyla oynadılar

Ronaldo ağladı dünya genelindeki bütün hayranları ve senvleri de onunla birlikte ağladı. Dünya Kupası'nda çeyrek final karşılaşmalarında Ronaldo'yu yedek kulübesinde bırakarak takımının yenilmesine neden olan teknik direktör Santos'a ülkesinde ve dünya genelindeki Ronaldo hayranlarından sert tepkiler var. Peki, Ronaldo neden ağladı?

RONALDO NEDEN AĞLADI?

Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda çeyrek final maçları oynandı. Bu kapsamda Portekiz, Fas ile karşı karşıya geldi. Kupanın favori takımlarından Portekiz'in Fas karşısında Ronaldo olmadan çıkararak 1-0 yenildi. Ronaldo'nun son dakikalarda dahil olduğu maç Portekiz aleyhine sonuçlanınca bütün dünyada Santos'a tepki gösterildi.

Ronaldo'yu Dünya Kupası'nda moral olarak mahfeden uygulamalara imza atan Portekiz Teknik Direktörü Santos, çeyrek final öncesinde de onu yedek kulübesinde oturtmuştu. Bu yılki Dünya Kupası'nı Ronaldo'ya zehir eden Santos sonunda takımının elenmesine neden oldu. Hal böyle olunca başta Ronaldo'nun ailesi olmak üzere birçok yerden tepki geldi. 

Ronaldo ve sevglisi

 

Turnuvanın en büyük sürpriz olan Fas, 2022 Dünya Kupası Çeyrek Finali'nde Al Thumama Stadı’nda Portekiz ile karşı karşıya geldi. Tarih yazmaya devam eden Fas, güçlü rakibi Portekiz’i 1-0’lık skorla geçti. Fas’a galibiyeti getiren golü 42. dakikada Youssef En Nesyri kaydetti. Bu sonucun ardından Fas, yarı finale yükselen takım oldu.

Portekiz'in H Grubu’nda oynadığı 3 maça da ilk 11 başlayan Cristiano Ronaldo, son 16 turunda İsviçre ve çeyrek final karşılaşmasında Fas mücadelesinde oyuna sonradan dahil oldu. Portekizli süper yıldızın İsviçre maçında 14.5 yıl sonra ilk kez oturması büyük tartışmalara neden olmuştu. İsviçre maçından sonra yaşanan büyük tartışmalardan sonra Fas karşısında da bu kararında geri adım atmayan Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, Cristiano Ronaldo’yu yine yedek bıraktı.

Oyuna sonradan girdiği mücadelelerde de takımına gol katkısı veremeyen 37 yaşındaki oyuncu, 2022 FIFA Dünya Kupasında çıktığı 5 maçta sadece 1 gol katkısı verdi. Gruplarda Gana ağlarını penaltıdan sarsan Ronaldo, 5 Dünya Kupası'nda gol atan ilk ve tek futbolcu olarak dünya kupalarının tarihine geçti. Her fırsatta kupayı ne kadar çok istediği dile getiren Portekizli süperstar, Fas mağlubiyeti sonrası duygusal anlar yaşadı ve hüngür hüngür ağlayarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Yorumlar