Ronaldo çocuğu neden öldü, evlatlık çocuğu var mı, kaç çocuğu var?

Ronaldo evlatlık çocuğu var mı yoksa bütün çocukları kendi öz çocukları mı diye hayranları merak ediyor. İşte Ronaldo'nun çocukları, isimleri ve doğum yılları. Ronaldo çocuğu neden öldü, evlatlık çocuğu var mı, kaç çocuğu var?

Google Haberlere Abone ol
Ronaldo çocuğu neden öldü, evlatlık çocuğu var mı?

Ronaldo'nun çocuğu öldü mü veya ölen çocuğu var mı neden öldü soruları Dünya Kupası maçlarından sonra bir kez daha gündem oldu. Ronaldo'nun evlatlık çocukları var mı yoksa bütün çocukları kendi öz evlatları mı sorusu ünlü futbolcunun hayranları tarafından sıklıkla soruluyor. 

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var, ünlü sporcunun gerçek hayranları onu yakından takip ettileri için kaç çocuğu veya evlat çocuğu olup olmadığını gayet iyi bilir. 

RONALDO ÇOCUĞU NEDEN ÖLDÜ?

2010 yılında ilk kez baba olan Ronaldo’nun, 2’si kız, 2’si erkek olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor. 4 çocuğunun 3’ü taşıyıcı anneden dünyaya geldi.

“Bir Amerikalı” diye bahsettiği taşıyıcı anneden ilk çocuğu Cristiano Ronaldo JR.’ı kucağına alan Ronaldo, oğlunu Madrid’te annesi ve ailesi ile birlikte büyüttü.

2017’de model sevgilisi Georgina Rodriguez’den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo’nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha oldu; ardından acı haber geldi. 

İKİZ DOĞUMDAN ACI HABER

Ronaldo ilk evlat acısını ikiz doğum esnasında yaşadı. Taşıyıcı anneden ikiz çocuk sahibi olan Ronaldo çifti bir süre sonra erkek olanı kaybetti. 

Ronaldo oğlunun ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda dünyaca ünlü futbolcunun 28 Ekim 2021 tarihinde beklediklerini duyurduğu ikiz bebeklerden erkek olanı kaybettikleri anlaşıldı.

Ronaldo paylaşımında "Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor... Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz." İfadeleri ile acısını dile getirdi…

ÖZEL HAYATINDAN BAZI BİLİNMEYENLER

Hayırsever bir insan olarak bilinen Ronaldo, şimdiye kadar yaptığı bağışlarla sıklıkla dünya gündemine gelen isimlerin başında gelir.

Özellikle de Filistin konusundaki hassasiyeti ise herkesin malumudur. 

ANNESİNİ KURTARAN HASTANEYE BAĞIŞ YAPTI

Öte yandan Ronaldo, 2007'de meme kanseri olan annesinin tedavi edildiği hastaneye 2009 yılının mart ayında 100.000 sterlin bağış yaptı. Annesinin hayatını kurtaran doktorlara ve hemşirelere çok minnettar olduğunu söyledi.

Ekim 2009'da Giorgio Armani, Ronaldo'nun Emporio Armani erkek iç çamaşırı ve jeans modelliğini David Beckham'dan alacağını duyurdu. Sonrasında Ronaldo, reklamlarda 2010 yılının ilkbaharından itibaren oynamıştır.

Hayat arkadaşı Georgina Rodriguez ve 4 çocuğu ile birlikte Torino'da yaşamaktadırlar.

Özetlersek; Ronaldo'nun 4 çocuğu var hepsi de kendi öz evlatlarıdır.

Yorumlar