ROBLOX oyunu kaydol, yükle, oyna

ROBLOX oyunu oyna, kaydol, yükle. Roblox oyunu çocuklara muhteşem bir hayal dünyası sunuyor. Kendi dünyalarını kurgulamaları imkanı sunan oyunda çocuklar oluşturdukları dünyalarını online şekilde tanıtma imkanı da buluyor.

Google Haberlere Abone ol
ROBLOX oyunu kaydol, yükle, oyna

ROBLOX oyunu oyna, kaydol, yükle. Roblox oyunu oynamak çocukların zihin dünyalarının gelişmesine vesile olur. Çünkü oyun, büyük oranda hayal dünyalarının zenginliğine orantılı olarak geliştirilebilir aşamalara sahip. Kendi dünyalarını kurgulayarak kuran oyuncular istedikleri şekilde hayallerini uygulama fırsatı buluyor. Roblox oyunu, oyuncuya kendi kurguladığı oyunu oynama ve tanıtma fırsatı verir. Son günlerin en yaygın oynana oyunları arasında yer alan Roblox'a nasıl kayıt, üye olunur ve Roblox nasıl oynanır?

Roblox Nedir?

Öncelikle Roblox nedir sorusuna cevap verelim. Roblox dünya çapında en çok oynan ve 8 ila 18 yaş arası kişilere hitap eden MMOG oyunudur. Oyunculara kendi sanal dünyasını oluşturma imkanı veren oyun Microsoft Windows, Mac OS X, iPad 2+, iPhone 4+, iPod touch 5th generation ve Android (işletim sistemi) üzerinden oynanabilmektedir.

ROBLOX oyunu: Roblox kaydol, indir, oyna

Roblox Oyunu’na Nasıl Kayıt Olunur?

Roblox oyununa kayıt olmak için oyunun resmi sitesi olan  'www.roblox.com' web  adresine gidip burada yer alan üye girişi (Sign Up) alanına tıklayarak gerekli formu doldurup üyelik işlemleri gerçekleştirilebilir. 

Roblox dünyanın pek çok yerinde yaygın olarak oynana online oyunlardan biridir Kayıt işlemi gerçekleştirdikten sonra Oyunlar(Games) bölümüne giriş yaparak istediğiniz oyunu kurabilir ya da var olan oyunlardan birini seçebilirsiniz.

Oyun seçiminin ardından indir (download) alanına tıklayarak seçtiğiniz oyunu bilgisayarınıza indirmeniz mümkün.

ROBLOX oyunu kaydol, yükle, oyna

Roblox Nasıl Oynanır?

Roblox yükleme işleminden sonra oyunu çalıştırın. Önünüze gelen karakter seçme ekranından karakterinizi oluşturun. Daha sonra online oyun içinde bulunan yüzlerce sanal dünya arkadaşınız ile harita üzerindeki görevleri yaparak ilerleyin. Dilerseniz kendi dünyanızı kurun dilerseniz varolan seçenekleri tercih edin.

Her ay milyınlarca yeni oyuncunun katıldığı sanal dünya oyunu muhteşem bir 3B görsel şöleni sunuyor. 

ROBLOX oyunu kaydol, yükle, oyna

Yorumlar

Senaayxin Bu robux verecekler mi
ibrahim roblox
büşra selam! ben büşra
HERONPUPPY_FAN ABİ JOİNİ AÇ BENİM İSTEĞİMİ KABUL ET YALVARIRIM LÜÜÜÜÜÜTFFFFFFFEEEEEEEEEEENN
CEREN NASIL GIRILIYO