Robbie Williams konseri ne zaman, nerede, bilet fiyatları ne kadar?

Robbie Williams ilk kez Türkiye'de vereceği konserinin ne zaman, nerede, bilet fiyatları ne kadar soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Robbie Williams konseri ne zaman, nerede?

Robbie Williams konseri ne zaman, bilet fiyatları ne kadar, biletlerini nereden satın alabiliriz soruları yaz tatili için Ege'de bulunanlar tarafından merakla soruluyor.

ROBBIE WILLIAMS KONSERİ NE ZAMAN, BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 17 Ağustos'ta ilk kez Türkiye'de müzikseverlerle buluşacak.

Pop grubu Take That'in üyelerinden Williams, Bodrum'daki Lujo Hotel'de sahne alacak.

Yaklaşık 25 yıllık solo kariyerinde dünya çapında 85 milyon albüm satışına ulaşan ünlü şarkıcı bugüne kadar 13 albüme imza attı.

"Let Me Entertain You", "Rock DJ", "Kids"," She's The One", "Feel" ve "Angels"in aralarında bulunduğu hit şarkıların sahibi Robbie Williams'ın Bodrum'daki konserinin biletleri yarından itibaren satışa sunulacak.

ROBBIE WILLIAMS KİMDİR?

Robert Peter Williams (d. 13 Şubat 1974), İngiliz şarkıcı ve söz yazarıdır. 1990-1995 yılları arasında pop grubu Take That üyesi olarak ün kazanmış ve 1996 yılında solo kariyere adım atmıştır. İlk stüdyo albümü Life thru a Lens, 1997 yılında yayımlanmış ve imza şarkısı "Angels"ı içermiştir. İkinci albümü I've Been Expecting You, "Millennium" ve "She's the One" şarkılarını barındırmış ve ilk bir numara single'ları olmuştur. Diskografisinde yedi adet Birleşik Krallık bir numara single'ı bulunmakta olup, 14 stüdyo albümünden biri hariç tümü Birleşik Krallık'ta bir numara olmuştur. Altı albümü Birleşik Krallık'ın en çok satan 100 albümü arasında yer alırken, ikisi ilk 60 içerisinde bulunmaktadır. 2006 yılında Close Encounters Turnesi sırasında bir günde 1.6 milyon bilet satışı gerçekleştirerek Guinness Dünya Rekoru elde etmiştir.

Robbie Williams konseri ne zaman, nerede, bilet fiyatları ne kadar
Robbie Williams 

 

Williams, 18 adet Brit Ödülü kazanarak rekor kırmıştır. Bunlar arasında En İyi İngiliz Erkek Sanatçı ödülünü dört kez, Müziğe Olağanüstü Katkı ödülünü iki kez, İngiliz kültürüne kalıcı etkisi için Icon Ödülünü, sekiz adet Alman ECHO Ödülü ve üç adet MTV Avrupa Müzik Ödülü bulunmaktadır. 2004 yılında 1990'ların En Büyük Sanatçısı olarak seçilerek İngiltere Müzik Şöhretleri Salonu'na dahil edilmiştir. İngiliz Fonografik Endüstrisi'ne (BPI) göre, solo olarak Birleşik Krallık'ta 20.26 milyon albüm ve 8.6 milyon single satışı sertifikası almıştır.

Beş albümü ayrıca Avustralya albümler listesinde bir numara olmuş ve dünya çapında 75 milyon kayıt satışı gerçekleştirerek tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri olmuştur. Ayrıca 2000-2010 dönemi Birleşik Krallık radyo çalma listesinde bir numara olmuştur. 2003 yılında Knebworth'teki üç konseri 375.000'den fazla kişi çekerek o zamana kadarki en büyük İngiliz müzik etkinliğini gerçekleştirmiştir. 2014 yılında doğum yeri olan Stoke-on-Trent'in onuruna serbestiyet madalyası verilmiş ve ismine bir turistik rotayaRobert Peter Williams (d. 13 Şubat 1974), İngiliz bir şarkıcı ve söz yazarıdır. İngiltere'nin Stoke-on-Trent şehrinde Janet (kızlık soyadı Farrell) ve Peter Williams (Pete Conway olarak da bilinir) çiftinin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Babası önceden Burslem'de Red Lion adlı bir mekan işleten ve daha sonra Port Vale FC Sosyal Kulübü'nde lisans sahibi olan Peter Williams'tır. Annesinin babası ise Kilkenny'li bir İrlandalıdır. Williams, Tunstall'daki St. Margaret Ward Katolik Okulu'na devam etmiş ve birkaç okul oyununda rol almıştır, özellikle Oliver! müzikalinin Artful Dodger karakteri olarak dikkat çekmiştir.

BİLET ÜCRETLERİ İLE İLGİLİ DETAYLAR

Konsere, otelde kalanlar ücretsiz katılabiliyor. Otelde kalıp da locadan yer ayırmak isteyenler ise ekstra ücret ödeyecek.

- Konser alanına kabul saati 21.00, Konser başlangıç saati 22:30’dur.

- Bilet satın aldıktan sonra misafirlerin kimlik fotokopisi ve irtibat telefon numaralarını [email protected] mail adresine ‘’Robbie Williams Konser Katılımı’’ konu başlığı ile iletmeleri gerekmektedir.

- Lujo Hotel Bodrum tarafından belirlenen içecek paketi bilet ücretine dahildir.

- Etkinliğimize katılan herkes güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dâhil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katliamcıların, etkinliğe giriş haklarının iptal edileceği gibi, bilet iadeleri de yapılmayacaktır. Bütün katılımcılar kimliklerini yanında bulundurmalıdır.

- Konser alanında localar haricinde belirli bir oturma düzeni yoktur, ayaktadır.

- 18 yaş altı katılımcılar yasal ebeveyni olmadan konser alanına kabul edilmemektedir.

- Etkinlik alanına dışarıdan getirilen yiyecek ve içecekler alınmayacaktır.

- Etkinlik alanına evcil hayvan ile girilmesine izin verilmemektedir.

- Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.

- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.

- Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girilmesi yasaktır.

- Etkinlik başlangıç saatinden en az yarım saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.

- Organizatör, bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Lujo Hotel, katılımcıların sağlığını ve güvenliğini, huzurunu, tesisin iç işleyişindeki düzenini korumak ve sağlamak vb. amacıyla etkinliğe uygun bulmadığı kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Konser saati 19:00- 00:30 arasındadır. Çıkış saatini aşan misafirlerimizden ek ücret talep edilir.

- Katılımcılara dağıtılacak olan bilekliklerin tesisten çıkana kadar çıkarılmaması gerekmektedir.

- Otele girişte kimlik ibraz etmek zorunludur.

Konser biletleri henüz satışa sunulmadı. Satışa sunulduğunda buradan fiyat bilgisini de alabilirsiniz.

Fiyat bilgisi eklenecektir.

 

Yorumlar