Reynmen'in 'Ela' şarkısı çalıntı çıktı

Ünlü YouTuber Yusuf Aktaş nam-ı diyar Reynmen bir skandala daha imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Reynmen'in 'Ela' şarkısı çalıntı çıktı

Söyledikleri ve yaptıkları arasında büyük tezatlıklar yaşayan Reynmen gün geçmiyor bir skandala daha imza atmasın.

Son çıkardığı şarkının melodisi ve klibi çalıntı çıktı.

YouTuber Reynmen son zamanlar kendinden epey bahsettirmiş. İzlenme rekorları kırmış. Bu rekorlar bir çok sanatçının dikkattini çekmiş ve yakın mercekten takibe alınmıştı. Piyasaları alt üst eden izlenme rekorları şişirme çıktı.

Işın Karaca, Reynmen'in 'çıktığı gün 150 bin izlenme olmazsa bu işi bırakırım' demesi üzerine. Ela şarkısının çıktığı gün küçük bir ekip kurup izlenmeleri takibe almıştı fakat o da ne bu izlenmelerin hepsi şişirme dakikada 1.000 izlenme.

reynmen ışın karaca kavgası

Bunun üzerine Işın Karaca 'Bizi kandırmayın, yemiyoruz arkadaşlar.' diye Reynmen'e çıkışmış. Reynmen ise yıllarını bu işe vermiş Işın Karaca'ya büyük bir saygısızlık ile küfretmişti.

Bu ağıza alınmayacak küfrün üzerinden pek geçmedi ki Reynmen bu seferde onu görüntülemek isteyen magazin muhabirine yumruk attı.

reynmen muhabiri yumrukladı

Özür dilemesi gereken yerde 'yaptığımı savunmuyorum ama beni bitirmeye çalışıyorlar. Üstelik bana diklendi vurdum.' diye Sosyal Medya üzerinden pek hoş olmayan açıklamalar yaptı.

Reynmen'in İlk çıkış parçası olan 'Derdim Olsun' klibi çalıntı çıkmıştı.

Açıklaması ise 'Esinlendim yaptım.Sizde yapın. Anlıyormusunuz? Anlıyormusunuz? Anlamıyorsunuz. Çünkü çaldım' şeklinde olmuştu.

derdim olsun çalıntı

Şimdi ise Reynmen'in Ela parçasının melodisi ve klibide çalıntı çıktı. İşte o  klip.

reynmenin elası çalıntı

İşte o şarkı;

Yorumlar

Ejesh Ya bu Reynmenden ne istiyorsunuz anlamiyorum