Reklam izle, bebek reklamları, çocukların sevdiği reklamlar

Bebekler reklam izlemeyi sever. Bazen televizyonda çıkan reklamları izleyen bebekler pür dikkat izlemeye başlar. Bunu bilen aileler çocukların en sevdikleri reklamları internetten bularak izletmektedir. Öte yandan DSÖ de dahil olmak üzere birçok kurum ve kuruluş çocuk reklamları konusunda aileleri uyarıyor. Çocukların maruz kaldığı olumsuz reklamların onların hayatını olumsuz yönde etkilediğini söylüyor.

Google Haberlere Abone ol
Reklam izle, bebek reklamları, çocukların sevdiği reklamlar

Çocuklar çizgi film ve reklamları izlemeyi çok sever. Ailelerde çocukların daha çok reklam izlemesi ve bazende sakinleşmesi en çok sevdikleri reklamları izletmektedir.

Hepimiz zaman içinde çocukların reklamlara karşı olan ilgilerini görmüşüzdür. Televizyon programları arasından bebeklerin en çok dikkatini çeken yayınlar hiç kuşkusuz reklamlardır. Hatta bazı çocuklar reklamlardaki replikleri kolaylıkla ezberler. Bu durumda ailelerde bebeklerinin videolarını çekip bir anı olarak saklar. Peki, bebekler neden reklamları bu derece ilgiyle izler hiç merak ettiniz mi? 

Uzmanlara göre bebekler henüz zihinsel gelişmişliklerini tamamlayadıkları için etrafındaki ses ve görüntülerin yoğunluğuna göre tepki gösterirler. Reklamlarda da görüntü ve ses yoğunluğu oldukça fazla olduğu için bebeklerin dikkatini çeker. Bebeklerde bu yoğun ses ve görüntüyü tanımlama çabası içine girer. 

Bu haberde sizler  için en çok izlenen ve en çok beğenilen bebek ve çocuk reklamlarını derledik. 

İşte o reklamlardan bazıları: İlk reklamlardan biri eti cin reklamı, içinde hiç kuşkusuz bebeklerin görünce kendine yakın hissettikleri bebek reklamları da bulunmaktadır. Bebeğiniz bu reklamları çok sevecek.

Yukarıda yer alan videonun 3. sırasında bulunan vodafone reklamı bebeğinizi çok sevindirecek. Mutlaka izletmelisiniz. 32 dakika süren video da pek çok bebek reklamları var. Çocukların çok sevdiği Büyümix reklamından, dalin reklamları, Molfix reklamından Hüptrik reklamına kadar bir çok reklamı bulabilirsiniz. 

BİR SAATLİK REKLAM

Çocukların ve bebeklerin en çok sevdiği reklamlar bu bir saatlik reklamlarda bir araya getirildi. 

Bebeklerin Sevdiği Yeni Karışık Reklamlar 2018 - 20 Dakika Kesintisiz Reklam izle

DSÖ VE UZMANLARDAN UYARILAR

DSÖ Avrupa Birimi'nden Perşembe günü yapılan açıklamada yetkililere daha etkin önlemler alabilmek için, çocuk ve gençlerin internet kullanma alışkanlıkları ile firmaların reklam stratejileri konusunda daha fazla bilgi edinmeleri çağrısında bulunuldu. Söz konusu rapor, geçen yıl Temmuz ayında sağlıksız ürünlerin dijital medya üzerinden çocuk ve gençlere pazarlanması ile ilgili düzenlenen bir sempozyuma dayanıyor.

Açıklamada yetişkinleri kalp hastalıkları, kanser ve şişmanlıktan korumak için; çocuk ve genç yaştaki internet kullanıcıların maruz kaldıkları sağlıksız besin maddesi reklamlarından korumanın önemine dikkat çekildi. Bu bağlamda özellikle aşırı şeker, tuz ve yağ içeren atıştırmalıkların taşıdığı tehlikeye vurgu yapıldı.

Örgüte göre, çocuk ve gençlerin sağlıksız ürünler konusunda dijital medyanın etkisinde kaldığını doğrulayan veriler gün geçtikçe artıyor.

DSÖ, Avrupa bölgesindeki ölümlerin yüzde 86'sının bulaşıcı olmayan hastalıklardan kaynaklandığına da dikkat çekti. Söz konusu bölge AB ülkeleri, Rusya, Türkiye, İsrail, Özbekistan ve Azerbaycan'ın da aralarında olduğu 53 ülkeden oluşuyor.

Yorumlar