Reeder'in sahibi kimdir? Reeder kimin, hangi ülkenin?

Reeder tablet markası son günlerte televizyon ekranlarında dönen reklamlarıyla birlikte gündem olurken, hakkında en çok, "kimin, hangi ülkenin, sahibi kim" soruları soruluyor. Reeder hakkında merak edilen bütün bilgiler bu makalede yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Reeder'in sahibi kimdir? Reeder kimin, hangi ülke

Reeder kimin, sahibi kim, hangi ülkenin markası soruları televizyon reklamlarıyla birlikte merak edildi. Son günlerde televizyon ekranlarında Reeder reklamları sık sık yayınlanıyor. Reklamları görenler ise marka hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyor. En çok sorulan soru ise, "sahibi kim" sorusu oluyor. İşte Reeder tablet markasının sahibi hakkında merak edilen bilgiler.

REEDER'İN SAHİBİ KİMDİR?

Reeder'in sahibi Samsunlu iş insanı Uygar Saral'dır. Adı yabancı gibi görünse de aslında bir Türk markasıdır. Yani Reeder hangi ülkenin sorusunun cevabı, "Reeder bir Türk markasıdır"dır.

REEDER'IN SAHİBİ UYGAR SARAL KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan, Hollanda ve İsveç'teki iş tecrübesinden sonra Türkiye'ye dönerek Selekt Bilgisayar'ı kuran Uygar Saral Reeder Kurucu Ortağıdır. Türkiye'nin 40 yaş altı en başarılı 19. yöneticisi ödülüne layık görülmüştür.

Reeder'in sahibi kimdir? Reeder kimin, hangi ülke
Reeder'ın sahibi Uygar Saral çalışma ofisinde

 

Türkiye’ye ilk olarak e-kitap okuyucuyu getirerek pazarda adından bahseden Reeder, marka olarak 2010 yılında tablet modelini piyasaya sunmuştur.

Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır. İlerleyen dönemlerde akıllı saat ve yapay zeka içerikli cihazların üretimi planlanmaktadır.

Reeder EMEA kısaltması ile yani "Europe, Middle East ve Africa" bölgelerinde 2014 yılının en çok satılmakta olan Intel işlemcisi olan tablet markası olmuştur.

2010 senesinde Türkiye'nin ilk lokal markalı Android işlemcili tablet modelini piyasanın beğenisine sunmuştur.

Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral'dır. Samsun ili üzerinde yatırımları olan Reeder markası bir yerel teknoloji firmasıdır.

 

Yorumlar