Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti Arda Güler için sabır çağrısında bulundu

Carlo Ancelotti, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için "Koca bir ülke onu bekliyor, baskı çok yüksek" dedi ve sabır çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ancelotti, Arda Güler için sabır istedi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlıklarının ardından iyileşme sürecini tamamladı ve takımda süre almaya başladı. La Liga devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, genç oyuncu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ancelotti, Arda Güler'in fiziksel durumunun her geçen gün iyileştiğini ve takıma süre alarak katkı vermeye başladığını belirtti.

ARDA GÜLER'İN SAKATLIK SÜRECİ

Arda Güler, Real Madrid'in ABD'de gerçekleştirdiği sezon öncesi kampında sakatlanmış ve sağ dizinden menisküs ameliyatı olmuştu. İki ay süren sakatlığı sonrası tekrar antrenmanlara dönen Güler, kısa bir süre sonra tekrar sakatlanmıştı. Ancelotti, 201 gün sonra sahalara dönen Güler için sabırlı olunması gerektiğini ve genç yaşına rağmen üstünde büyük bir baskı olduğunu ifade etti.

GELECEĞE BAKIŞ VE BEKLENTİLER

Ancelotti, 18 yaşındaki Arda Güler için, "Üzerinde çok fazla baskı olduğunun farkındayım çünkü koca bir ülke onu Real Madrid'de forma giyerken görmek istiyor" diyerek, genç oyuncunun üzerindeki beklentileri vurguladı. Ayrıca, Güler'in zamanla Real Madrid'de önemli bir oyuncu olacağını belirtti.

Real Madrid, La Liga'da 20. haftanın erteleme maçında Getafe ile karşılaşacak. Arda Güler'in bu ve gelecek maçlarda takıma katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar