Real Madrid takımını taşıyan araç kaza yaptı

Arda Güler'in de içinde bulunduğu Real Madrid takımını taşıyan otobüs kaza yaptı. Kazada can kaybı ya da yaralanan olmadı. Arda Güler'in de aralarında olduğu Real Madrid kafilesi, Almanya'da hafif maddi hasarla sonuçlanan bir trafik kazası yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid takımını taşıyan araç kaza yaptı

Real Madrid'in yıldız oyuncularından Arda Güler'in de içinde bulunduğu takım otobüsü, Almanya yolculuğu sırasında küçük bir trafik kazası geçirdi. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda RB Leipzig ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid kafilesi, bu önemli maç öncesi beklenmedik bir olayla karşılaştı.

KAZANIN DETAYLARI

Leipzig havaalanında yaşanan grev sebebiyle, Real Madrid kafilesini taşıyan uçak başka bir havaalanına yönlendirildi. Ekip, Erfurt'tan sonra 160 kilometrelik bir otobüs yolculuğuna çıktı. Yolculuğun bir bölümünde, Eichelborn ve Nohra arasındaki A4 otoyolunda, bir otomobilin şerit değiştirirken Real Madrid'in otobüsüyle çarpışması sonucu maddi hasarlı bir kaza meydana geldi.

HASAR VE TAKIMIN DURUMU

Olayda otomobilde yaklaşık 3 bin euro değerinde hasar oluştu. Kazaya karışan otobüste bulunan Real Madrid oyuncularının kazayı hissetmediği ve yolculuğa sorunsuz şekilde devam ettiği belirtildi. Kazadan yaralanan olmadı.

MAÇA ETKİSİZ YOLCULUK

Kaza sonrası kısa bir duraklamanın ardından, Real Madrid kafilesi yoluna devam etti ve 13 Şubat salı günü TSİ 23.00'te RB Leipzig ile yapılacak olan maça hazırlıklarını sürdürdü. Takımın moral ve motivasyonu, bu küçük çaplı kaza sonrası etkilenmedi.

Yorumlar