Ramo dizisi Fatoş karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Ramo dizisinde Fatoş karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Ramo dizisinde ana karakterin kız kardeşi rolünde oynayan Fatoş, dizinin en çok duygusal anlar yaşatan ismidir.

Google Haberlere Abone ol
Ramo Fatoş kimdir? Kaç yaşında nerelidir?

Ramo Fatoş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, gerçek adı nedir? Ramo dizisinde Fatoş karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir? İşte Ramo Fatoş hakkında detayları bilgiler: 

Fatoş, Ramo dizisinin güzel, haşarı, şımarık ve aşık kızıdır. Başrol karakteri Ramo'nun kız kardeşi rolünde oynuyor. Aynı zamanda Ramo'nun en yakın dostu ve arkadaşı olan Boz'un ise sevdiği kızdır. Bu sevgileri ve aşkları Ramo'dan gizli bir şekilde yürüyor; en azından kendileri öyle biliyor. Ta ki, Ramo'nun intikam davasının çözümü için bulunan formülün ortaya çıkmasına kadar. Çünkü, kan davası gereği Fatoş'un berdel edilmesi gerekiyor. Yani, Ramo'nun öldürdüğü ailenin kızıyla değiş tokuş edilerek evlenmek durumundadır. 

Ramo dizisinin son bölümüne damgasını vuran sahneler genel olarak Fatoş ile Boz'un ayrılık sahneleri oldu. Çünkü, Fatoş yer altı dünyasının aldığı karar kapsamında karşı tarafın oğluyla evlenmek zorunda kalıyor. Ancak bu ayrılık önce onu sonra da sevdiklerini son derece üzmektedir. 

Dizinin geçtiği Adana'nın Taşkapı Mahallesi'nin pompacı ailesinin haşarı kızı Fatoş, normal şartlarda akaryakıt kaçakçılığının yapıldığı depolarda aktif bir şekilde çalışan bir kızdı. Aile meclislerine de katılan Fatoş, burada sözünü en çok sakınmayan isimlerden biridir. 

Peki, Ramo Fatoş dizisinin canlandıran oyunu kimdir?

Ramo dizisi Fatoş karakterini canlandıran oyuncu Cemre Baysel'dir. Peki, Cemre Baysel kimdir? Kaç yaşında, nerelidir?

CEMRE BAYSEL VEYA RAMO FATOŞ KİMDİR?

İşte Cemre Baysel biyografisi: Cemre Baysel 5.2.1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Türkiye son olarak onu TRT 1'de yayınlanan "Elimi Bırakma" dizisinde bu kez zengin bir ailenin şımarık kızı rolünden hatırlıyor. Orda da sevdiği adama kavuşamayan genç kızı oynuyordu. Ondan da önce Cemre Baysel Payitaht Abdülhamid dizisinde, Şehzade Abdülkadir'in çocukluk aşkını oynuyordu. Cemre Baysel buradaki rolünde de yine sevdiği erkeğe kavuşamayan kız rolündeydi.

Cemre Baysel, Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nde eğitim alıyor. Oyunculuğa olan ilgili sayesinde oyuncu olmak için adım atmış ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Güzelliği ve fiziği ile de genç oyuncu çok popüler olmuştur. Cemre Baysel 1.66 cm boyunda ve 53 kilodur.

CEMRE BAYSEL'İN İLK OYUNCULUK DENEYİMİ

Cemre Baysel ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi olmuştur. Yeşil Deniz dizisinde çok fazla yıldızı parlamasa da sonrasında İsimsizler dizisinde rol almıştır. Güzel oyuncu bu dizi ile tanınmıştır ve yeni dizi teklifleri gelmeye devam etmiştir. Cemre Baysel TRT1 de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol aldı.

Cemre Baysel önceki sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat verdi. Son olarak rol aldığı Elimi Bırakma dizisi Üs Yapım’ın yapımcılığında Mücahit Akyoldaş’ın yönetmenliğinde yayınlanıyor. Elimi Bırakma dizisi oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Burak Tamdoğan, Ebru Aykaç ve Ertuğrul Postoğlu yer alıyordu. Ancak Melis karakterini canlandıran Cemre Baysel diziden ayrıldı.

Cemre Baysel'in rol aldığı diziler sırasıyla şöyle: "Elimi Bırakma", "Payitaht Abdülhamid", "İsimsizler" ve "Yeşil Deniz".

Cemre Baysel şimdi ise Show TV'de yayınlanan Ramo dizisinde oynuyor.

 

Yorumlar