Ruhi Sarı, Ramo dizisinde

Ramo dizisi Ceyhan kimdir? Ruhi Sarı kimdir? sorularının yanıtı Ramo dizisine katılan Ruhi Sarı ve oynayacağı karakteri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Ruhi Sarı, Ramo dizisinde

Show TV’nin yeni başlayan dizilerinden biri olan Ramo yeni bir oyuncu katılıyor.

BKM imzasıyla yayınlandığı ilk günden bu yana dikkat çeken ‘Ramo’ dizisine Ruhi Sarı konuk oluyor. Sarı'nın ‘Ramo dizisinde ‘Ceyhan’ karakterini oynayacağı öğrenildi.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Ramo’ dizisi ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı.

Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı ve ‘Ramo’ karakterini oynadığı dizide Ramo’nun öldürdüğü Seyhan’ın abisi ‘Ceyhan’ karakterin oynayacak olan Ruhi Sarı, önümüzdeki günlerde Ramo dizisinin yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncuların yer aldığı ‘Ramo’, yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelecek.

RUHİ SARI KİMDİR?

Ruhi Sarı, 18 Mayıs 1972 tarihinde Trabzon'da hayat gözlerini açmıştı. Sanat hayatınaa şimdiye dek 10 sinema filmi, 17 televizyon dizisi, 3 tiyatro oyunu, 2 televizyon filmi ve 3 kısa film sığdıran Sarı, en son Show TV'nin Ramo dizisinde Ceyhan karateriyle yer aldı. Sen de Gitme Triandafilis, Üçüncü Sayfa, Hiçbiryerde ve Made in Europe adlı filmlerdeki performansıyla birçok ödüle layık görülan sanatçının dizi ve film projeleri devam ediyor. 

Yorumlar