Ramo Boran kim oynuyor?

Ramo Boran'ı kim oynuyor karakteri canlandıran oyuncunun gerçek adı ve biyografisi seyirci tarafından merak ediliyor. Diziye sonradan dahil olan Boran oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimler arasında yer alıyor. İlginç tipi ve tiplemesi dikkat çekmesine neden oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ramo Boran kim oynuyor?

Ramo Boran'ı kim oynuyor gerçek adı nedir sorusu dizinin hayranlarınca soruluyor. Diziye Cihangir döneminde katılan Boran, usta oyunculuğu, tipi ve tiplemesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ramo'nun en azılı ve korkunç düşmanlarından biri olarak bilinen Boran'ı canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir?

Ramo Boran karakterini kim oynuyor?

Boran, Ramo tarafından köşeye sıkıştırılan Cihangir tarafından yurt dışından İstanbul'a çağrılmıştı. Cihangir'in büyük umutlar bağladığı Boran, acımasızlığı ve korkunçluğuyla nam salmış bir isimdir. 

Diziye katılır katılmaz da Ramo'ya en çok sorun çıkaran isimlerden biri oluyor. Ancak onun katılması Cihangir'in ölümünü engelleyemiyor. Ramo yine de Cihangir'i öldürüyor. Cihangir'in ölümünden sonra onun yerine geçen kızı bu kez Boran ile çalışmaya devam ediyor. Boran ilk başlarda Cihangir'in kızıyla çalışmak istemese de sonradan onunla çalışmaya razı oluyor. 

Senaryoya göre İstanbul sokaklarını elinde tutan çetelerin oluşturduğu masaya oturan isimlerden biri oluyor Boran. Peki, Boran'ı kim oynuyor?

Boran karakterini canlandıran oyuncunun adı Yakup Turgut'tur. Peki, Yakup Turgut kimdir?

YAKUP TURGUT KİMDİR?

Ramo dizisinde Boran karakterini canlandıran Yakup Turgut oyunculuğu yanında aynı zamanda senaristtir. 

Ramo Boran karakterini kim oynuyor?

Daha önce bir çok tiyatro oyununda hem yazar hem de oyunu olarak yer alan Yakup Turgut, Ramo dizisinde hayat verdiği Boran karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

2017 de Dara oyunu ile sahnelerin adeta yozunu attıran Yakup Turgut usta oyunculuğu ile Ramo dizisi yapımcısı BKM filmin gözdeleri arasına girmiştir.

Estarabim ve Evvel gibi oyunlarda da yer alan Yakup Turgut 5 yıldır tiyatro ile yakından ilgilenmektedir.

ZOOM ARTS menajerliğin kayıtlı oyuncusu olan Yakup Turgut  üniversitede Konservatuvar eğitimi almış ve Sahne Sanatları uzmanıdır.

Yakup Turgut’un yaşı konusunda somut bir bilgi bulunmuyor.

Yaşı tam olarak bilinmese de 40'lı yaşlarda olduğu tahmin ediliyor. 

Yorumlar

Sara Jacob Torgut hakkında çok fazla haber bilmek istiyorum. Seni seviyorum. Bilgi için teşekkür ederim Hayatında bir resim istiyorum.