Ramazanda Pide satışı nasıl olacak?

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı'ndan ramazan pidesi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Ramazanda pide satışı nasıl olacak sorusunu yanıtlayan Çetin, önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ramazanda Pide satışı nasıl olacak?

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, yeni tip Corona Virüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, ramazan pidesi üretiminde ve satışında bir sorun yaşanmayacağını bildirdi. Çetin, "Pide kuyrukları oluşmaması için elimizden geleni yapacağız, erken üretimlere başlayacağız. Kapılarımızda birer personel bekletip sosyal mesafeyi koruyacağız" dedi.

Erdoğan Çetin, ramazan pidesiyle ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını, ürün stoklarının hazırlandığını ve virüsle ilgili alınacak önlemlerin görüşüldüğünü söyledi.

Pidenin fiyatının henüz belli olmadığını aktaran Çetin, "Ramazan pidesi her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlarımızda olacak, herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Pide kuyrukları oluşmaması için elimizden geleni yapacağız, erken üretimlere başlayacağız." dedi.

Ellerinde erken saatlerde pide stoku tutacaklarını söyleyen Çetin, "Sosyal mesafeyi koruyucu tedbirleri zaten işletmelerimizde aldık. Kapılarımızda birer personel bekletip sosyal mesafeyi koruyacağız. Pidenin çıkarılması noktasında çalışmalarımız vardı, fırıncı esnafımız da pide üretmek istiyor tabii ki. Bu doğrultuda inşallah vatandaşlarımızı ve esnafımızı da mağdur etmeden bir ortak yol bulup pide üretimini gerçekleştirmek istiyoruz." diye konuştu.

Yorumlar