Rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi Bakan Kaya yaptı

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Kaya, THY'nin Ankara-İstanbul tarifeli uçağında rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu Öztürk'e müdahale etti - Öztürk, sosyal medya hesabından sağlık durumunun iyi olduğunu paylaşarak, Bakan Kaya'ya teşekkür etti

Google Haberlere Abone ol
Rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi Bakan Kaya yaptı

İSTANBUL (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türk Hava Yolları'nın (THY) Ankara-İstanbul tarifeli uçağında rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu Öztürk'e ilk müdahaleyi yaptı.

THY'nin Ankara-İstanbul tarifeli uçağında dün gece seyahat eden tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu'nun kızı Öztürk, rahatsızlandı. Kabin ekibi, durumu kaptan pilota bildirdi.

Aynı uçakta seyahat eden aynı zamanda doktor olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, durumu öğrenince Öztürk'ün yanına giderek, ilk müdahaleyi yaptı.

Bu anlara ilişkin fotoğraf, uçaktaki AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı M.Talha Yıldırım tarafından sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Fosforoğlu da bugün Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar, dün seminer dönüşü uçakta rahatsızlandım. Gözümü açtığımda yanımda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın @drbetulsayan vardı. Uçakta ilk müdahaleyi yaptı ve devamında da beni arayarak ilgisini eksik etmedi. Sayın Bakan'a çok teşekkür ederim. Ayrıca THY çalışanlarına ve o sırada yanımda olan arkadaşlarıma, özellikle beni yalnız bırakmayan @bebeimgeliyor Esra'ya teşekkür ederim. Tetkiklerim yapılıyor. İyiyim, merak edilecek bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Yorumlar