Rahatsızlanan yolcu için İstanbul'a dönen THY uçağı

- Atatürk Havalimanı'na dönen İstanbul-Montreal tarifeli uçağındaki yolcular, dün gece başka bir seferle Kanada'ya hareket etti

Google Haberlere Abone ol
Rahatsızlanan yolcu için İstanbul'a dönen THY uçağı

İSTANBUL (AA) - İstanbul-Montreal seferi sırasında bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na dönen Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağındaki yolcuların dün gece başka bir seferle Montreal'e hareket ettiği, saat 11.50'de Kanada'ya inişinin planlandığı bildirildi.

THY Basın Müşavirliğinden alınan bilgiye göre, dün gece Atatürk Havalimanı'na sorunsuz inen tarifeli uçakta bulunan yolcular, saat 01:35'te havalanan "TK-35" kodlu seferle Montreal'e hareket etti.

Önceki seferde seyahat edenlerden rahatsızlanan yolcu ve yanındaki 4 yakını ile Kanada'ya gitmekten vazgeçen 6 yolcunun bu uçağa binmediği öğrenildi.

Uçuşa devam etmeyen söz konusu yolculara otel hizmeti verildiği ifade edilerek, yeniden havalanan THY uçağının 11.50'de Montreal’e inmesinin planlandığı kaydedildi.

THY'nin İstanbul-Montreal seferini yapan uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle 7 saat 22 dakika havada tur atarak, iniş için uygun yakıt ağırlığına geldikten sonra saat 22.30'da Atatürk Havalimanı'na inmişti.

Yorumlar