Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi yaş sınırı kaç? Bilet fiyatı ne kadar?

Çocukların en sevdiği çizgi dizilerden biri olan Rafadan Tayfa'nın yeni filmi "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" filmi sinema salonlarında perde açtı. Peki, Rafadan Tayfa Göbeklitepe yaş sınırı kaç, bilet fiyatları ne kadardır?

Google Haberlere Abone ol
Rafadan Tayfa Göbeklitepe yaş sınırı kaç?

TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi dizilerinden "Rafadan Tayfa" yeni bir filmle hayranlarının karşısına çıkıyor. Filmin adı ise "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" oldu. Özellikle de hafta sonunda çocuklarını sinemaya götürmek isteyen anne babalar için muhteşem bir seçenektir. Peki, Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi yaş sınırı kaç? Rafadan Tayfa Göbeklitepe bilet fiyatı ne kadar? 

Şanlıurfa'da bulunan ve insanlığın sıfır noktası olarak adlandırılan Göbeklitepe, Rafadan Tayfa ile çocuklara sevdirilecek. 

Çocukların en sevdiği çizgi filmlerin başında gelen Rafadan Tayfa yeni bir macera ile karşımıza çıkıyor. Göbeklitepe'ye gidecek olan Rafadan Tayfa, buradaki heyecanlarını ve bilgileri çocuklarla paylaşacak.

RAFADAN TAYFA 2 GÖBEKLİTEPE KONUSU

Rafadan Tayfa ekibinin sevilen karakteri Akın, bir gün Şanlıurfalı arkadaşı Veysi'den bir paket alır. Paketi heyecanla açan Akın, bir sini ve bir not bulur. Dünyanın gözünün üstündeği olduğu Göbeklitepe ile ilgisi olan siniyi ve içindeki notu alan Akın, ekibi toplar. Ekiple değerlendirme yapan Akın, sininin Göbeklitepe ile ilgisi olduğunu anlar anlamaz hemen Göbeklitepe'nin kaşifi Başkan Amcayla görüşmek ve arkadaşı Veysi'yi bulmak için Şanlıurfa'ya gider. Akın'ın amacı gönderdiği paketteki notta başının belada olduğunu söyleyen arkadaşı Veysi'yi bulmak ve siniyi Başkan Amcaya göstermektir. Filmi izleyen çocuklar Akın ve ekibiyle birlikte büyük bir maceraya doğru yolculuğa çıkacak. 

Rafadan Tayfa 2 Göbeklitepe filminin galası ise Şanlıurfa'da yapılacak.

RAFADAN TAYFA 2 GÖBEKLİTEPE YAŞ SINIRI KAÇ?

İsmail Fidan tarafından yönetilen Animasyon, Macera türündeki film için yaş sınırı konulmamıştır ve genel izleyici kitlesine hitap etmektedir. Bu sebeple aileler gönül rahatlığı ile çocuklarıyla bu filmi izlemeye gidebilir.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Bilet fiyatları ilden ile ve sinema salonlarına göre değişiklik göstermektedir. 

Yorumlar

Fehime aydoğan Benim 4 oğlum var onda bilet alma gerekiyormu acaba
Hira Toriumda rafadan tayfa göbek li tepe bilet fiyati ve yas sınırı
Masal ayaz Niye yaş sınırı gösterilmiyor😂
Elif Arslan Hıltonav de bilet fiyatları ne kadar Rafadan tayfa gobeklı tepe
Berat Gdhhdjfkfjfnbbdldl