Rabia'nın eli neden yok? Rabia Birsen Göğercin koluna ne oldu?

Yarışmacı Rabia Birsen Göğercin, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla bütün Türkiye'nin gönlünde taht kurdu. Rabia'nın hikayesi ise dinleyenleri gözyaşlarına boğdu. Rabia'nın elinin olmaması ise konuya hakim olmayan izleyiciler tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Rabia'nın eli neden yok? Koluna ne oldu?

Rabia Birsen Göğercin, ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla Türkiye'nin gönlüne taht kurdu. Tek elinin olmaması yarışmacıyı ilgi odağı haline getirdi. Elinin neden olmadığıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Rabia, hikayesiyle dinleyenlerin yüreğini burktu.

RABİA BİRSEN GÖĞERCİN'İN ELİ NEDEN YOK, KOLUNA NE OLDU?

Rabia Birsen Göğercin, koluna ne olduğu ve hikayesini şöyle anlatmıştı: Geçtiğimiz hafta kendisinden bahseden yarışmacı, 24 yaşındayım, Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldum. Bir kedim bir köpeğim var aynı zamanda kaktüs yetiştiriciliği yapıyorum. Kolumu geçen sene kıyma makinesine kaptırdım. Sağ elim bilekten ampute edildi ve sonra daha havalı bir kolum oldu. Alet sayesinde fiziksel hareketliliğim devam ediyor. Cihaza kod vererek hareket ettirebiliyorum. Babamın dükkanında ona yardım etmek için kıyma makinesinin başına çekmiştim. Ufak bir dalgınlıkla kıyma makinesine kaptırdım.

Dün akşamki bölümde yeniden yaşadığı süreçten bahseden Rabia Birsen Göğercin, "Dükkandan hastaneye gittiğimiz süreç düşünülenden daha komik. Dükkandan kıyma makinesi ile ambulansa binerek hastaneye gittik. Doktorum beni o kadar güzel karşıladı ki... Benim olduğum odada sürekli bir gırgır ortamı vardı. Esnaf olduğumuz için çok komşumuz vardı ben sık sık cama çıkıp balkon konuşması yapıyordum onlar da alkışlıyordu. O süreçte bana herkes sevgisini hissettirdi." dedi.

 

 

Yorumlar