QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi

-QNB Finansbank, Ramazan Bayramında nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı

Google Haberlere Abone ol
QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, Ramazan Bayramında nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı.

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamada bankanın Ramazan Bayramında nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığı bildirildi.

Her tutarda kredinin, çok uygun taksitlerle ve üç ay erteleme seçeneği ile sunulduğu kampanyada müşteriler QNB Finansbank'tan günde 15 liradan başlayan taksitlerle 48 ay vadede 15 bin lira kredi kullanabiliyor. Üstelik QNB Finansbank müşterilerine, ödemelerine 3 ay sonra başlama fırsatı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, tüketicilerin ramazan ve bayram dönemindeki nakit ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan "Kredi Finansçıdan Alınır" kampanyasının müşterilere ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılama fırsatı sunduğunu bildirdi.

Kurtoğlu, "Müşterilerimiz diledikleri tutarda ihtiyaç kredisine 48 ay vadeye kadar başvurabilecekler ve ödemelerini dilerlerse 3 ay erteleyebilecekler. Bu sayede nakit ihtiyaçlarını anında giderebilecekler ve geri ödemede de zorlanmayacaklar." ifadelerini kullandı.

Kampanyadan yararlanmak isteyen QNB Finansbank müşterileri internet veya cep şubelerinden başvurularını hemen yapabilir, kredilerini anında hesaplarına aktarabiliyor.

Henüz QNB Finansbank müşterisi olmayanlar ise 503'’a TC kimlik numaralarını SMS olarak göndererek ya da www.qnbfinansbank.com adresinden ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor.

Yorumlar