QNB Finansbank'tan "İhtiyaç Kredisi Finansçıdan Alınır" kampanyası

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, aylık yüzde 1,11'den başlayan faiz oranları ve 3 ay sonra ödeme imkanı sunan "İhtiyaç Kredisi Finansçıdan Alınır" kampanyası...

Google Haberlere Abone ol
QNB Finansbank'tan "İhtiyaç Kredisi Finansçıdan Alınır" kampanyası

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, aylık yüzde 1,11'den başlayan faiz oranları ve 3 ay sonra ödeme imkanı sunan "İhtiyaç Kredisi Finansçıdan Alınır" kampanyası başlattı.

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, "İhtiyaç Kredisi Finansçıdan Alınır" kampanyası kapsamında müşterilere, aylık yüzde 1,11'den başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçeneği sunuluyor. Müşterilere ayrıca, ilk taksitlerini 3 ay öteleme imkanı sağlanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, TC kimlik numaralarını "5030"a göndererek ya da internet ve mobil bankacılık üzerinden başvuru yapabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, "Harcamaların yoğunlaştığı ve nakit ihtiyacının artığı bu dönemde İhtiyaç Kredisi Finansçıdan Alınır kampanyamızla müşterileri avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçenekleri bulunan ihtiyaç kredisi ürünlerimizden yararlanmaya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

Yorumlar