QNB Finansbank'tan emeklilere özel ayrıcalıklar

- QNB Finansbank, emekli vatandaşlara çeşitli kolaylıklar sunuyor - Maaşlarını QNB Finansbank’tan alan emekliler, maaş tutarları doğrultusunda 300 ile 450 TL arasındaki promosyon tutarlarından faydalanabiliyorlar

Google Haberlere Abone ol
QNB Finansbank'tan emeklilere özel ayrıcalıklar

İSTANBUL (AA) - Emekli Bankacılığı alanında özel çözümler ve ayrıcalıklar sunan QNB Finansbank, emekli vatandaşlara çeşitli kolaylıklar sağlıyor.

Banka açıklamasına göre, QNB Finansbank, Emekli Bankacılığı alanındaki hizmet anlayışını, müşterilerine klasik bankacılık hizmetlerinden fazlasını sunma hedefi doğrultusunda şekillendiriyor.

Maaşlarını QNB Finansbank’tan alan emekliler, maaş tutarları doğrultusunda 300 ile 450 TL arasındaki promosyon tutarlarından faydalanabiliyorlar. 1000 TL'nin altında maaş alan emekliler 300 TL, 1000 TL ile 2000 TL arasında maaş alanlar 375 TL, 2000 TL üzeri maaş alan emekliler ise 450 TL tutarında promosyon kazanma şansını yakalıyor.

Emekliler, maaşlarını QNB Finansbank’tan aldıkları süre boyunca şubelerde işlem önceliğinden faydalanıyor, internet bankacılığı’ndan yaptıkları havale ve EFT işlemleri için ücret ödemiyor, ayda 2 kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz olarak para çekebiliyor, bakiye sorgulayabiliyorlar.

Açıklamada aktarılan bilgilere göre, CardFinans Emekli Kredi Kartı sahibi emekli maaş müşterileri ise, QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri market ve eczane harcamalarında anında yüzde 5 indirim kazanıyor, bu iki sektörde yılda toplam 360 TL indirim avantajı sağlıyorlar. Üstelik bu kartlardan 1 otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi karşılığında kart ücreti de alınmıyor.

Emekli Bankacılığı müşterilerine özel olarak sunulan ayrıcalıklar ve emekli maaşı promosyon ödemesi hakkında detaylı bilgi almak isteyen emekliler, 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanabilirler. Emekli maaşlarını QNB Finansbank’a taşımak isteyen müşteriler nüfus cüzdanları ile 600’e yakın QNB Finansbank şubesinden birine giderek ya da PTT’den alacakları e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr/basvur sayfasına girerek, emekli maaşlarını QNB Finansbank’a kolayca aktarabilirler.



Yorumlar