QNB Finansbank ve eFinans'tan OSİAD üyelerine ayrıcalık

- OSİAD ile QNB Finansbank ve eFinans arasında imzalanan protokol kapsamında dernek üyesi şirketler, 31 Aralık'a kadar eFinans'ın, özel e-fatura paketlerinden ayrıcalıklı fiyatlarla faydalanabilecek

Google Haberlere Abone ol
QNB Finansbank ve eFinans'tan OSİAD üyelerine ayrıcalık

ANKARA (AA) - OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) ile QNB Finansbank ve eFinans özel bir protokol imzaladı. Protokol kapsamında dernek üyesi şirketler, 31 Aralık'a kadar eFinans'ın özel e-fatura paketlerinden ayrıcalıklı fiyatlarla faydalanabilecek.

OSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, QNB Finansbank ve kamusal e-Dönüşüm uygulamaları konusunda uzman iştiraki eFinans, yeni anlaşmalarını duyurmak üzere OSİAD üyesi Ankaralı ihracatçılarla Ankara Hilton Garden Inn Otel'deki toplantıda buluştu.

Toplantıda konuşan OSİAD Başkanı Ahmet Kurt, protokolün sanayiciler ve iş adamlarına katkısının yüksek olacağını belirtti. OSİAD referansına sahip her işadamının protokol kapsamındaki ayrıcalıklardan yararlanacağına dikkati çeken Kurt, "Sanayicilere katkı sağlayarak kurumsallaşmalarına destek olmak, e-arşiv sisteminin yaygınlaşmasını, ücretsiz arşivleme ile firmaların hafızalarının güncel tutulmasını ve korunmasını sağlamak istiyoruz. Ayrıca e-kredi ile Finansbank sistemi üzerinden stokta birikmiş fatura bedeli üzerinden kredi kullanabilme imkanı olacak. Böylece işadamları, faktoringlere gerek kalmadan ucuz krediye erişebilecek ve nakit sıkışıklığından kurtulacak." ifadelerini kullandı.

İmza törenine QNB Finansbank Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Direktörü, aynı zamanda eFinans Yönetim Kurulu üyesi Okay Yıldırım ve eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez de katıldı.

Protokol çerçevesinde eFinans OSİAD üyelerine 250 megabaytlık e-Defter, 1000 ve 5000 adetlik e-Arşiv paketlerini de sunacak. eFinans'tan e-Fatura hizmeti satın alan firmalar, QNB Finansbank'ın sunduğu e-Fatura teminatlı krediden avantajlı fiyatlarla yararlanacak.

Yorumlar