QNB Finansbank KOBİ’lerin gücüne güç katıyor

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, krediye ihtiyaç duyan KOBİ’ler için Kredi Garanti Fonu (KGF) desteğiyle avantajlı faiz oranlı krediler sunuyor. Bankadan...

Google Haberlere Abone ol
QNB Finansbank KOBİ’lerin gücüne güç katıyor

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, krediye ihtiyaç duyan KOBİ’ler için Kredi Garanti Fonu (KGF) desteğiyle avantajlı faiz oranlı krediler sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, QNB Finansbank, finansmana erişimi kolaylaştırma hedefi ile kurulan Kredi Garanti Fonu (KGF) ile iş birliğini daha güçlü bir noktaya taşıdı.

QNB Finansbank, bu iş birliği ile KOBİ’lerin çözüm ortağı olarak yanlarında yer almaya devam ediyor.

Müşterilerin finansal gereksinimlerine en hızlı şekilde yanıt vererek kendilerine kolaylık sağlayan ürün ve hizmetler sunan QNB Finansbank, KGF ile yaptığı iş birliği sayesinde de firmalara teminat, uzun vade ve avantajlı faiz oranı fırsatlarını sunarak işletme sahiplerinin yüzlerini güldürecek.

Sunulan avantajlar ile KOBİ’ler, işletme faaliyetleri sırasında ortaya çıkabilecek tüm finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. KOBİ kredisine başvurmak isteyen KOBİ’lerin 7646’ya SMS atması, tüzel internet şubesi ve www.qnbfinansbank.com üzerinden başvurması veya QNB Finansbank şubeleriyle iletişime geçmesi gerekiyor.


Yorumlar