QNB Finansbank, Bonds -Loans 2017’de dört ödül kazandı

QNB Finansbank, Bonds-Loans Türkiye ödüllerinde ikisi birincilik olmak üzere üç kategoride dört ödül aldı

Google Haberlere Abone ol
QNB Finansbank, Bonds -Loans 2017’de dört ödül kazandı

QNB Finansbank, Türkiye’de gerçekleştirilen proje finansmanı ve özel sektörün tahvil ihracı işlemlerinin ödüllendirildiği Bonds-Loans Türkiye ödüllerinde ikisi birincilik olmak üzere üç kategoride dört ödül aldı.

Banka açıklamasına göre, QNB Finansbank, İstanbul 3. Havalimanı Projesiyle "Yılın Ulaştırma Finansmanı Kredisi" kategorisinde ve Galataport projesiyle "Yılın Altyapı Finansmanı Kredisi" kategorisinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

"Yılın Ulaştırma Finansmanı Kredisi" kategorisinde Galataport projesiyle ikincilik ödülü ve "Yılın Proje Finansmanı Kredisi" kategorisinde İstanbul 3. Havalimanı Projesiyle üçüncülük ödülü de QNB Finansbank’ın oldu.

QNB Finansbank Ticari Bankacılık ve Proje Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Engin Turhan, yer aldıkları proje finansmanı işlemleri ile ülke ekonomisinin sürdürülebilir kalkınmasına verdikleri desteğin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da artarak devam ettiğini belirtti.

Türkiye’nin dev projelerine destek vermenin ekonomiyi güçlendirme hedefleri doğrultusunda gerçekleştiğini ifade eden Turhan, "Ülkemizin büyümesine katkı sağlayan, istihdam yaratan başta altyapı, enerji ve kamu-özel iş birliği projeleri olmak üzere önemli projelerin hayata geçmesi için önümüzdeki dönemde de destek vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar