PUBG Mobile E-pinleri ininal Cüzdan'da!

Yeni nesil ödeme platformu ininal, tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG Mobile için ininal Cüzdan üzerinden e-pin satışlarını başlattı. Bu uygulama ile e-pin kullanan PUBG Mobile oyuncuları akıllı telefonları üzerinden tek tıkla e-pin satın alabilecek.

Google Haberlere Abone ol
PUBG Mobile E-pinleri ininal Cüzdan'da!

Türkiye’nin önde gelen yeni nesil ödeme platformu ininal, Perdigital.com ile önemli bir iş birliğine imza attı. Hayata geçirilen iş birliği kapsamında milyonlarca kişi tarafından oynanan, dünyanın en popüler oyunlarından PUBG Mobile için e-pin satışları ininal Cüzdan üzerinden başlatıldı. ininal kullanıcıları, PUBG Mobile için e-pinleri ininal Cüzdan üzerinden tek tıkla satın alabiliyor. Konuyla ilgili konuşan ininal CEO’su Ömer Suner; “Oyun ve dijital dünyaya olan inancımızla, kurulduğumuz günden bu yana hep yeni atılımlar hayata geçirdik. Bugün de yine böyle bir adım atıyoruz. Türkiye Oyun Sektörü 2018 Raporu’na göre; geçen yılın en çok oynanan ücretsiz mobil oyunları arasında ikinci sırada PUBG Mobile yer alıyor. Bu oyunda item satın almak için PUBG mobil oyununun oyun içi para birimi olan Unknown Cash (UC) kullanılması gerekiyor. PUBG Mobile UC para birimi sadece gerçek para ile satın alınabiliyor. Biz de ininal olarak sunduğumuz bu hizmetimizle ülkemizle birlikte tüm dünyada oldukça popüler olan böylesi bir oyunu ininal kullanıcıları için tek tıkla ulaşılabilir kılıyoruz” dedi.

E-pin teknolojisi dünyada önemli bir alternatif ödeme yöntemi olarak kullanılıyor ve sadece oyun sektöründe yılda 5 milyar dolarlık bir ekonomi yaratıyor.  Türkiye'deki oyuncuların yüzde 15'i e-pin kullanıyor. E-pin yönteminin yaygınlaşmasıyla önümüzdeki dönemde ülkemize 100 milyon dolarlık bir ekonomik katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar