PUBG klan açmak için gereken BP

PUBG Mobile'da yeni klan açmak için gereken BP nedir? İşte sorunun cevabı:

Google Haberlere Abone ol
PUBG klan açmak için gereken BP

PUBG Mobile oyunu oynayan oyuncuların son günlerde en çok cevabını merak ettikleri sorulardan biri de, "PUBG klan açmak için gereken BP nedir?" sorusu oldu. 

İşte PUBG klan açmak için gereken BP hakkında merak edilen konular:

Yeni klan sistemi

Pubg mobile yeni klan sisteminde bir ana yönetici ve yönetici yardımcıları olabilmektedir. Klanı kuran siz iseniz ana yönetici ve arkadaşlarınızı yardımcınız yapabiliyorsunuz. Bu sayede sürekli olarak klanla ilgilenmek zorunda kalmazsınız ve yardımcılarınız ile görev dağılımı yapabilirsiniz.

Klan hakkında bilgi

Klan içerisinde günlük görevleriniz ve Haftalık kişisel enerji hedefleriniz bulunmaktadır. Bu görevleri tamamladıktan sonra çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Klandaki eğitimleri yerine getirdiğinizde bir de klan puanları toplamış oluyorsunuz. Bu klan puanlarıyla klan dükkanından oda kartı, çerçeve, sandık kuponları vb. eşyalar alabiliyorsunuz.

Klan açmakiçin gereken bp

Seviye veya sıralamanıza bakılmadan pubg mobile oynayan herkes klan açma yetkisine sahip olabiliyor.  Ancak pubg mobile bunun bir bedeli olduğunu tabi ki söyleyerek klan açmak isteyen oyuncudan 50.000 BP ödemesini istiyor. Yani, PUBG Mobile'da yeni klan açmak için 50.000 BP gerekiyor. 

Klana kaç kişi katılabilir?

Klanınızı ilk açtığınızda 30 kişiyi klanınıza davet edebiliyor ve klan üyesi yapabiliyorsunuz. Klanınız seviye atladıkça her seviye için 5 kişi alma hakkı daha kazanıyorsunuz ve klanınızı büyütebiliyorsunuz.

PUBG MOBİLE F Tuşu Çalışmıyor çözümü

Oyuncuların son günlerde güncelleme sonrasında karşılaştıkları sorunlardan biri de PUBG Mobile f tuşu çalışmıyor sorunu oldu. Oyun içerisinde tuşların yerlerini ve büyüklüklerini ayarladığınız yere geldiğinizde klavye kombinasyonlarını açın. Klavye kısmına geçtiğinizde diğer tuşların altında klavyede bulunan herhangi bir tuş varken “çık” tuşu veya “loot” tuşunun altında hiçbir şey olmadığını göreceksiniz.

PUBG Mobile F tuşu çalışmıyor ise F tuşu oyundaki herhangi bir tuşa atanmamış demektir. Sorun tam olarak bundan kaynaklanır. Tuşlarda düzenleme yaptığınızda sorun ortadan kalkacaktır. Ayarlama yapmanız halinde sorun çözülecektir.

Yorumlar