PUBG güncelleme yükle, indir, oyna

PUBG yükle, indir, oyunu, online video oyunlarının en sevilenleri içinde yer alır. Oyuncuları etkileyen oyun ortamı ve muhteşem görseller yer alır. Birçok oyuncu tarafından tercih edilen oyun gün geçtikçe geliştirilmektedir. PUBG nasıl oynanır, PUBG silahları nasıl elde edilir?

Google Haberlere Abone ol
PUBG güncelleme yükle, indir, oyna

PUBG yükle, indir oyunu, PlayerUnknown's Battlegrounds, Bluehole tarafından geliştirilen ve yayımlanan çok oyunculu bir online video oyundur. 

Popüler olan pubg oyunu bilgisayar yada akıllı telefonlara ücretsiz olarak yüklemek mümkün. Yetiskinlerin de tercih ettigi bu oyunun icerigi ise; oyun karakterinizi istediginiz gibi oluşturduktan sonra 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. Takim arkadaslarinizla veya tek olarak oyuna başlayip istedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. 

İndiklerinde ise evler,barınaklar ve tüneller gibi bir çok yerlerden envanterlerine itemler toplarlar.Oyunun amaci 100 kişi içerisinde hayatta kalmayi başarabilmek.

Bu oyun bir yandan Labirent filmine benzerligiyle dikkat çekiyor. Oyunda takim arkadaslariniz ile ekip kurabilir klan oluşturabilir düsmanlariniza karsi beraber hareket edebilirsiniz. Ayrica oyunda bir cok sezon finalleri, turnuvalar gibi etkinlikler olmakla birlikte sonucunda bir çok ödül kazanmak mümkün. Işin bu kısmi herkesi heycanlandiriyor ve oyunu zevkli hale getiriyor.

2017 yılına damga vuran oyunların başında gelen PUBG, her geçen gün geliştirilmekte ve yepyeni mecralar oluşturulmaktadır.

PUBG oyunu nedir?

100 oyuncunun online olarak birbirleri ile mücadele ve rekabet ettiği bir oyundur diyebiliriz.

Oyuncular hali hazır haritaların üstünden geçip olmak istedikleri alana paraşütle atlar. Amaç en iyi silahları ve itemleri bulup almak ve diğer yarışçıları öldürerek öne geçmektir. Sonunda hayatta kalan oyunu kazanır. Çorba parasını hakeder.

PUBG oynamak için ne gerekir?

PUBG oynayabilmek için bilgisayarınızın belli gereksinimlere sahip olması gerekir. Aşağıda sıraladığımız minimum özelliklere sahip bir PC'ye ihtiyacınız vardır.

PUBG'deki tüm silahlar

Tabancalar : Uçaktan indikten sonra kolaylikla bulabiliceginiz bu tabancalari loot yaparken almakta fayda var. Cunku basta guclu silahlari bulmak okadarda kolay degil. Oyuzden bu surede kendinizi korumak icin yaninizda bulundurulmasi gerekir.

Taarruz Tüfekleri :Oyunda en çok kullanılan ve aktif olan silahlardır.

AKM - M16A4 - M416 - SCAR-L

Yaylı Tüfek ( Arbalet ) : Bu silah pek tercih edilmesede bilmeniz gereken bir sey var ki oyun basinda sessizce yerini belli etmeden kullanabilicek ölumcul bir silahtir. 

Pompalı Tüfekler : Bu silahlar yakin savaslarda oldukta guclu ve etkilidir 

S686 - S1897 - S12K

Hafif Makineli Silahlar: Taarruz silahlarina göre kontrolu daha rahat oldugu icin tercih edilen hatta ikinci silah olarak yaninda tasinmasi gereken silahlardir. 
Micro UZI > UMP9 > Vector >

Keskin Nişancı Tüfekleri: Bu silahlar oldukça guclu. Tek vurusta dusmaninizi bayiltacak sekilde duzenlenmis silahlar. Her oyuncunun mutlaka envanterinde olmasi gerekir. Bunlarin yani sira uzak savaslarda olmazsa olmaz x8 dürbününüzün olmasi sart. VSS silahi kendinden dürbünlü silahlardan birtanesidir.
KAR98K- VSS - SKS- M24 

Yakın Silahlar: Yakın silahlar 4 tanedir bunlar 
Levye, Pala, Orak ve Tava dir.
Tava ve palayi takdiginizda arkadan gelen mermilere sper olur ve sizi korur. 
Levye ile orak ise henuz silah bulamadiginizda yakin dövüşde kullanabiliceginiz aletlerdir.

Sadece Hava destek sandığı ile elde edilebilen silahlar ise Groza,Aug ve Avm dir. AVM keskin nisanci tufegidir ve dusmaninizi tek vurusda öldurebilme ozelligine sahiptir. Oyuzden droptan nadiren cikar. Ve tum oyuncular lootlamak icin birbirleri ile rekabete girer.

Bombalar:Oyunda 4 adet bomba vardir bunlar: El bombası, Molotof ,Flash (Kör) ve Sis bombasi.

Dürbünler: 5 adettir. x2,x3,x4,x6,x8 dir. Oyunda sansiniza kalmis yuksek durbhnler denk gelirse okadar gorus aciniz iyi olur

PUBG için PC özellikleri

Minimum- Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300 işlemci

En az- 6 GB bellek

Mutlaka ve minimum- GeForce GTX 660 2GB / Radeon HD 7850 2GB ekran kartı

Şart- 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10 işletim sistemi

Tabiki hafıza - 30 GB sabit disk alanı

PUBG oyununu PC'de oynayabildiğiniz gibi mobil ortanda da oynamanız mümkün. PUBG , iOS ve Android telefonlar için mobil sürümü gayet akıcı ve zevkle oynanabiliyor. 

ANDROID İÇİN ( SAMSUNG VB TELEFONLAR İÇİN) PUBG İNDİR

 

Yorumlar