Protokolden şehitliğe ziyaret

Kurban Bayramı arifesinde Kütahya il protokolü ve şehit yakınları Hava Şehitliği, Polis Şehitliği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mezarlığı’nı ziyaret etti.Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, eşi Münevver Nayir ile birlikte Kurban Bayramı...

Google Haberlere Abone ol
Protokolden şehitliğe ziyaret

Kurban Bayramı arifesinde Kütahya il protokolü ve şehit yakınları Hava Şehitliği, Polis Şehitliği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mezarlığı’nı ziyaret etti.

Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, eşi Münevver Nayir ile birlikte Kurban Bayramı sebebiyle Arife günü Hava Şehitliği, Polis Şehitliği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mezarlığı’nı ziyaret edip, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı, şehit yakınlarıyla dua etti.

Vali Nayir’e, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, AK Parti Kütahya Milletvekili Musatafa Şükrü Nazlı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmet Özotraç, STK Temsilcileri, askeri erkan ile bazı daire müdürleri eşlik etti.

Şehit aileleriyle tek tek bayramlaşan, istek ve arzularını soran Vali Ahmet H. Nayir, ailelere tekrar başsağlığı diledi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın duasının ardından Emir Sultan Kur’an Kursu hafızlık öğrencileri her bir şehit kabri başında Yasin-i Şerif okudu. (EFE)

Yorumlar