Protokol üyeleri vatandaşlar ile bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Adıyaman’da protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı.Kurban Bayramı dolayısıyla Adıyaman Belediyesi’nin ev sahipliğinde protokol üyeleri ve halkın katılımıyla resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Mimar...

Google Haberlere Abone ol
Protokol üyeleri vatandaşlar ile bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Adıyaman’da protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Adıyaman Belediyesi’nin ev sahipliğinde protokol üyeleri ve halkın katılımıyla resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Mimar Sinan Kültür Parkında bulunan nikah salonunda gerçekleşen törende misafirlerini kapıda karşılayan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, gerek protokol üyeleriyle gerekse halkla yakından ilgilendi.

Protokol üyelerinin vatandaşlarla tek tek bayramlaşması ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, tüm İslam aleminin ve milletimizin bayramını kutladı. Başkan Kutlu’dan sonra sırasıyla söz alan AK Parti Adıyaman milletvekilleri Salih Fırat, İ. Halil Fırat ve Adnan Boynukara da tüm İslam aleminin ve programa katılan davetlilerin bayramını kutladı.

Konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Arakan başta olmak üzere tüm dünyada Müslümanlara yönelik yapılan zulümlere dikkat çeken TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ise bayramların birlik ve beraberlik için oldukça önemli günler olduğunu dile getirerek, tüm İslam aleminin ve milletimizin bayramını kutladı.

Son olarak söz alan Vali Nurullah Naci Kalkancı da tüm İslam aleminin ve Adıyamanlıların bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

Yorumlar