'Prestij Meselesi'nde Alişan neden yok? Kendisi açıkladı

Alişan'ın Presteji Meselesi isimli filmde neden yer almadığı merakla sorulurken, nedeni bizzat kendisi tarafından açıklandı. Alişan, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz üçlüsü hep bir arada görüldüğü için herkes onun da filmde olması gerektiğini düşünüyor. Ancak işin aslı tamamen farklı.

Google Haberlere Abone ol
'Prestij Meselesi'nde Alişan neden yok?

'Prestij Meselesi'nde Alişan neden yok? Kendisi açıkladı Alişan, Prestij Meselesi filminde neden yok soruları dönemi bilmeyenler tarafından merakla soruluyor. Mahsun Kırmızıgül’ün Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesini anlatacağı yeni filmi “Prestij Meselesi”nin oyuncu kadrosunda Alişan'ın yer almaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

PRESTİJ MESELESİNDE ALİŞAN NEDEN YOK?

1990’lı yıllarda ünlü sanatçıları bünyesinde toplayarak döneme damgasını vuran Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesini anlatacağı filmde Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül'ün hayatları ekrana geliyor. Alışan, anlatılan dönemde Prestij Müzik bünyesinde yer almadığı için filmde de yer almadı.

Bir dönem Alişan'ın da bünyesinde bulunduğu Prestij Müzik'te yer alıp alamayacağı merak konusu oldu.

Sosyal medyadan bir yoruma cevap veren Alişan, '91-94 arası işleniyormuş filmde... Ben 95-96 arası girdim. Teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

Projenin hazırlıklarına başlayan Mahsun Kırmızıgül, ünlü isimlerle de görüşmeye başladı.

Prestij Müzik’in ortaklarından Burhan Aydemir’i Eser Yenenler, eşini ise Melisa Döngel canlandıracak. Şirketin bilinen ortaklarından Hilmi Topaloğlu karakterini ise Engin Hepileri üstlenecek. Biran Damla Yılmaz’ın da rol alacağı filmde Mahsun Kırmızıgül'ün gençliğini oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Özcan Deniz ve Haluk Levent’i kimin oynayacağı merak konusu oldu.

Sosyal medyadan bir türlü vazgeçemeyen ünlü isimler kendilerine gelen kötü eleştirilere de övgülere de kayıtsız kalamıyor...

1995 Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen ve podyumda fırtınalar estiren Demet Şener, 24 yıl önce çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Şener, fotoğrafın altına "Sanırım yıl 1998-99 zaman çok hızlı geçiyor" notunu düştü. Bir takipçisi Demet Şener'in paylaşımına "Şimdi de çok güzelsiniz ama o zamanlar sade güzelliğiniz bambaşka. Estetik insanı ne kadar da olsa doğal halinden uzaklaştırıyor" yorumunu yaptı.

MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN AÇIKLAMA

Mahsun Kırmızıgül bu konu hakkında soru soran gazetecilere ''''Alişan''a asla dargın değilim, zaman dargınlık yaşayacak zaman değil filmi izleyince Alişan''ın neden olmadığını anlayacaksınız'' dedi

Yorumlar