Prens Selman'dan Filistinlilere baskı

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman, Filistinliler hakkında "Şimdi Filistinliler için teklifleri kabul etme ve anlaşma masasına gelme zamanı. Bunların hiçbirini de yapmıyorlarsa çenelerini de kapatıp sızlanmayı bıraksınlar." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Prens Selman'dan Filistinlilere baskı

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman, Amerika'da yayın hayatını sürdüren İsrail kanalı Channel 10'a demeç verdi.

Geçtiğimiz hafta ABD'nin New York kentinde düzenlenen 'Yahudi Liderler Toplantısı'na katılan Muhammed bin Selman, Filistin ve İsrail toplumu arasında yıllardır süregelen çatışma ve gerginliğin artık bitmesi gerektiğini söylerken kullandığı üslup dikkat çekti. Selman, 'Filistinlilerin artık ya barışması ya da 'çenelerini kapatması'nın daha iyi olacağını belirterek herkesi şaşırttı.

Selman ayrıca şunları dile getirdi:

Son 40 yıldır Filistinlilere birçok fırsat sunuldu. Ancak onlar tüm önerileri ellerinin tersiyle itti. Şimdi Filistinliler için teklifleri kabul etme ve anlaşma masasına gelme zamanı. Bunların hiçbirini de yapmıyorlarsa çenelerini de kapatıp sızlanmayı bıraksınlar.

Yorumlar

zeki gösterdiğin anlaşmayı görelim selman atma filistin için ne yaptın