Polis tarafından korunan kadının firari eski eşi yakalandı

- Adana'da eski eşini pompalı tüfekle ayaklarından vurduğu ve tehdit ettiği iddiasıyla aranan şüpheli gözaltına alındı - Polislerce korunan Toptaş: - "Hapis hayatı yaşıyorduk. İki aylık hapis hayatından kurtulduk. Yakalandığı için çok mutluyum. Allah devletimizden razı olsun"

Google Haberlere Abone ol
Polis tarafından korunan kadının firari eski eşi yakalandı

ADANA (AA) - Adana'da silahla yaralama ve tehdit suçlarından aranan, polis tarafından korunan genç kadının eski eşi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesinde eski eşi Sevinç Toptaş'ı (21) ağustos ayında pompalı tüfekle ayaklarından vurarak yaralayan ve tehdit eden Sati D'yi yakaladı.

Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezine götürüldü.

Toptaş, eski eşinin yakalanmasına sevindiğini belirterek, "Hapis hayatı yaşıyorduk. İki aylık hapis hayatından kurtulduk. Yakalandığı için çok mutluyum. Allah devletimizden razı olsun." diye konuştu.

Eski damadı tarafından tehdit edildiğini öne süren Hürü Uluoğlu (41) da Sati D'nin hak ettiği cezayı almasını beklediğini dile getirerek, yakalandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Uluoğlu, "Sanki yeni doğmuş gibiyim. Allah devletimizden ve polisimizden razı olsun. Hapis hayatından kurtulup hür yaşayacağız artık. Hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri, Toptaş ve ailesinin kaldığı evin çevresini koruma görevini sürdürüyor.

Sevinç Toptaş, 2 yıl önce kaçıp evlendiği ancak gördüğü şiddet nedeniyle boşandığı eşi Sait D. tarafından ağustos ayında pompalı tüfekle ayaklarından vurularak yaralanmıştı. Toptaş'a, "Senin ölümün benim elimden olacak." diye bağırarak kaçtığı ileri sürülen Sait D'nin, 7 Ekim'de ortaya çıkıp yine eski eşi ile ailesinin yaşadığı evi pompalı tüfekle yaylım ateşine tuttuğu iddia edilmişti.

Ölen ve yaralananın olmadığı olayın ardından Toptaş, savcılığa şikayette bulunarak öldürülme korkusuyla annesi Uluoğlu ve 3,5 yaşındaki kızı Sudenaz D. ile dayısının evine yerleşmişti.

Savcılığın talebi üzerine Valilik, Denizli Karakolu'na talimat vererek Toptaş ve annesi Uluoğlu'na 24 saat süreyle yakın koruma vermişti.

Yorumlar