Ronaldo ve Pogba'dan şık hareketler

Ronaldo ve Pogba EURO 2020 maçları kapsamında maç sonrasında çıktıkları kameraların karşısında şık hareketlere imza attılar. Şık hareketlerden sonra futbolseverler soruyor: Pogba Müslüman mı? Ronaldo Müslüman mı oldu?

Ronaldo ve Pogba EURO 2020 maçları kapsamında maç sonrasında çıktıkları kameraların karşısında şık hareketlere imza attılar. Bu hareketlerden sonra taraftarlar soruyor: Pogba Müslüman mı? Ronaldo Müslüman mı oldu?

Ronaldo, önünde reklam amaçlı duran Coca Cola markasını kaldırarak, "Gazlı içmeyin, su için" dedi. 

Pogba ise, önünde duran bira şişesini kaldırıp masının altına koydu.

O HAREKETLE KOLA 4 MİLYAR DOLAR KAYBETTİ

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Portekiz ile Macaristan maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında önünde duran Coca-Cola'yı kamera açısından çıkararak köşede duran suyu önüne çekti.

Suyu göstererek "Size yeter" diyen Ronaldo bu davranışıyla turnuvanın sponsorlardan biri olan Coca-Cola'ya 4 milyar dolar değer kaybettirdi.

POGBA MÜSLÜMAN MI?

Pogba, Gineli müslüman bir ailenin çocuğu olarak 1993 yılında Fransa'nın Seine-et-Marne şehrinin Lagny-sur-Marne bölgesinde dünyaya geldi.

Pogba'nın kendisinden büyük, ikiz olan aynı zamanda futbolcu olan iki erkek kardeşi vardır.

Bu kardeşlerinden Florentin,Sedan takımında forma giyerken, Mathias ise İngiliz kulübü Crewe Alexandra'da forma giymektedir.

RONALDO MÜSLÜMAN MI OLDU?

Ronaldo'nun Müslüman olup olmadığı konusu uzun yıllardır tartışılan bir konudur. Ancak bu konuda kendisinden henüz teyit edilmiş bir açıklama gelmiş değildir. 

Dolayısıyla Ronaldo'nun Müslüman olduğuna dair bir delil yok.