PlayStation Türkiye temliscisi değişti

PlayStation Türkiye dağıtımcısı değişti. Yeni dağıtımcı Bilkom oldu.

Google Haberlere Abone ol
PlayStation Türkiye temliscisi değişti

Sony, PlayStation başta olmak üzere birçok ürün grubunda Türkiye'den çekilme kararı aldı. Bu kapsamda, Sony'nin PlayStation markası için Türkiye'de Bilkom ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Yapılan resmi açıklamaya göre, PlayStation markası artık Bilkom'un Türkiye genelinde yayılmış satış ağı üzerinden pazarlanacak. Bilkom, bu kapsamda PlayStation'ın dağıtım, lojistik ve satış sonrası operasyonlarını üstlenecek. Ayrıca, pazarlama, kanal geliştirme, iş geliştirme, tüketici deneyimi yönetimi ve müşteri odaklı hizmetler alanlarında da marka adına faaliyet gösterecek.

KÖKLÜ ŞİRKET BİLKOM'UN YENİ ROLÜ

1984 yılında Komili Grubu bünyesinde kurulan Bilkom, 2000 yılında Koç Bilgi Grubu'nun çatısı altına girdi. Köklü bir geçmişe sahip olan Bilkom, günümüzde Apple, Huawei, TCL, DJI, Razer ve Logitech gibi birçok büyük teknoloji şirketinin distribütörü olarak faaliyet gösteriyor. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya'nın yaptığı açıklama ise şöyle:

"OYUN SEVERLERE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

"Sony Interactive Entertainment ile imzalanan güçlü iş birliği sayesinde, Sony PlayStation ürünleri artık Bilkom güvencesiyle tüm oyun severler ile buluşacak. Türkiye genelindeki yaygın ve online satış kanallarımız ile ürünleri erişilebilir ve ulaşılabilir kılarken, yetkin servis ve destek ağımız ile tüketici deneyimini en üst seviyede tutmak önceliklerimiz arasında. Tüm PlayStation severlere hayırlı olsun. Şimdi oyun zamanı." ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar