PlayStation Plus Ağustos 2020 oyunları duyuruldu

Sony ücretsiz abonelik hizmetleri kapsamında PlaySation Plus Ağustos oyunları belli oldu. Peki, hangi oyunlar uygulamaya dahil? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol

PlayStation Plus Ağustos 2020 oyunları açıklandı. Sony’nin abonelik hizmeti, her zaman olduğu gibi bu ay da abonelerine ücretsiz oyunlar sunacak. Yaz mevsiminin son ayında hangi yapımlar sizlerle birlikte olacak?

Bir süredir Facebook'a karşı yürütülen bir boykot çalışması bulunuyor. PlayStation Facebook boykotu ile yüzlerce markaya katıldı.

Japon firma tarafından yapılan ilgili açıklamada Fall Guys: Ultimate Knockout isimli bir yapıma yer verildi. Bu yapım, parkur yarışlarına ev sahipliği yapacak. Çok oyunculu bu yapım, 4 Ağustos 2020 tarihinde PlayStation Plus’a gelecek.

Mediatonic tarafından geliştirilen Fall Guys: Ultimate Knockout, birçok kişinin televizyon ekranlarından izlediği Ninja Warrior isimli yarışmaya benziyor. Kendisinin bir karşılaşmada en fazla 60 kişiye yer vereceğini söyleyelim.

PlayStation, bu oyunun 31 Ağustos 2020 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde indirilebileceğini söyledi. Bunun dışında Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered için bekleyenleri sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Infinity Ward tarafından geliştirilen savaş oyunu, yarından itibaren ücretsiz bir şekilde indirilebilecek. Bu oyun da ağustos ayının son gününe kadar herhangi bir ücret ödenmeden elde edilebilecek.

Gelişmiş animasyonlar ve yüksek çözünürlük grafikler ile PlayStation konsollarına konuk olan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, Xbox One ve PC kullanıcıları için de geliştirildi.

PlayStation’ın YouTube kanalından yayımlanan ve Fall Guys: Ultimate Knockout isimli oyunun tanıtılması amacı ile hazırlanan video şöyle:

Yorumlar