PKK'lı üst düzey terörist MİT'in operasyonuyla öldürüldü

Gelen son haberler, Terör örgütü PKK'nın Sincar'da faaliyet yürüten üst düzey teröristlerinden Beraat Afşin'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nın operasyonuyla öldürüldüğünü ortaya koydu. Kadın terörist 4 milyon TL ödülle kırmızı kategoride aranıyordu.

Google Haberlere Abone ol
PKK'lı üst düzey terörist MİT'in operasyonuyla öldürüldü

Milli İstihbarat Teşkilatı, Sincar'da terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticisine operasyon düzenledi. MİT tarafından düzenlenen operasyonda terör örgütünün üst düzey yöneticilerinden "Medya Agit" kod adlı Beraat Afşin etkisiz hale getirildi.

KIRMIZI LİSTEDE ARANIYORDU

MİT tarafından düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin 4 milyon lira ile kırmızı kategoride arandığını söyledi.

Terör örgütünün kırsal kadrosunda faaliyet yürüttüğü belirtilen kadın teröristin Türkiye'de düzenlenen bazı eylemlere katıldığı tespit edildi.

2010 yılından Kandil'de daha sonra ise terör örgütünün sözde "Mahmur cephe komutanlığı"nda 2014 yılında görev yapan Afşin, son olarak PKK/KCK'nın silahlı kadın yapılanması "YJA-Star" ve Sincar silahlı kadın yapılanması "YJŞ"de askeri kanat sorumlusu olarak faaliyet yürüttü.

Yorumlar