PKK, Diyarbakır'da 21 çocuğu yetim bıraktı

Dünya Korona virüs ile mücadele ederken dün Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde terör örgütü PKK mensupları 5 sivil vatandaşı katlederek 21 çocuğu yetim bıraktı. Terör örgütü PKK saldırsında şehit olan Burhan Tanrıkulu'nun ailesi, büyük acı yaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
PKK, Diyarbakır'da 21 çocuğu yetim bıraktı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun toplamaya giderken PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 5 kişinin cenazesi düzenlenen törenle toprağa verildi.

PKK'lı teröristler Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 5 sivil vatandaşı acımasızca katletti. Hain saldırı Türkiye'yi yasa boğarken saldırıda şehit düşenlerden 5 çocuk babası Burhan Tanrıkulu'nun evinde büyük bir acı yaşanıyor. Burhan Tanrıkulu'nu eşi Fikriye Tanrıkulu, saldırıdan öncesi eşiyle olan diyaloğunu anlattı Fikriye Tanrıkulu, "Ben sabah gitme dedim, o da 'Hiçbir şeyimiz yok' deyip 'Gideceğim' dedi. Ben bilseydim böyle olacağını bırakmazdım. 'Çocukları için gidiyorum, aç kaldılar diye gidiyorum. Hiçbir şeyimiz yok, 5 çocuğumuz var' dedi." diye konuştu.

"ŞİMDİ KİM BAKACAK BU ÇOCUKLARA"

Burhan Tanrıkulu'nun amcasının oğlu Nurullah Tarıkulu ise, kuzeninin eve ekmek almak için çalışmaya gittiğini dile getirdi.

Tanrıkulu, "5 tane yetim bıraktı arkasında, Ramazan ayına kadar çalışıp, evine bir ekmek alayım dedi. Adam kirada, hiçbir geliri yok. Hiçbir şey yapamıyor, şimdi kim bakacak çocuklara. Allah devletimiz ve milletimize zeval vermesin, biz devlet ve milletimizden razıyız ama bunlara bir şeylerin yapılması lazım." diye konuştu.

Yorumlar