Pinterest video indir veya Pinteres video yükle nasıl yapılır?

Pinterest'e video indir veya Pinterest yükleme nasıl yapılır ya da Pinterest üzerindeki bir videoyu nası indirebiliriz?

Google Haberlere Abone ol
Pinterest video indir veya Pinteres video yükle nasıl yapılır?

Pinterest video indir veya Pinterest yükleme özelliği birçok kullanıcının arayıp ama bir türlü bulamadığı bir özelliktir. Bunun birçok nedeni var. Gelişen bir makale halinde hazırlanan bu makalede yer alan bilgiler size şimdilik yardımcı olacaktır. Makalenin devamı gelecektir. 

İşte Pinterest video yükleme işlemi nasıl yapılır sorusunun kısmen cevabı:

Web'deki videoları Pinterest'te sabitlemek her zaman mümkündü. Ancak, zaman içinde, Pinterest'teki video içeriğinin önemi ve kullanımı önemli ölçüde değişmiştir.

Pinterest'e göre , dünya çapında 200 milyondan fazla insan hayat, iş, hobi ve aralarındaki her şey için yeni fikirler keşfetmek için her ay bu sosyal platforma geliyor.

Günümüzde, Pinterest videosu daha da ilham verici fikirler keşfetmek için en iyi araçlardan biridir. Zaman içinde hareket eden Pinterest, aktif olarak video içeriği ve platformdaki dağıtımı için yeni özellikler ekliyor.

2016 yılında Pinterest, üzerlerine dokunduktan hemen sonra videoların oynatılabilme özelliğini ekledi. Ayrıca, bazı video Pins ev beslemenizde, arama sonuçlarında ve kaydettiğiniz panolarda otomatik olarak oynatılır.

Kasım 2016'da, insanlar yeni başlatılan Araştır bölümünde Pinterest'teki yerel videoları izleyebilirler .

Ağustos 2017’de, video içeriğindeki muazzam büyüme nedeniyle Pinterest, tanıtılan video pinlerini tanıttı . Bu sayede platform, pazarlamacıların video pazarlamanın gücünü daha fazla trafik üretmek ve izleyicilere daha etkin bir şekilde ulaşmak için kullanabilecekleri bir yer haline geldi.

Görüntü merkezli platformun video içeriğine yönelik bu gelişimi, Pinterest'te video ekleyip kullanmak için birçok olanak yarattı. Bu makalede, videolarınızı hazırlamak ve Pinterest'e yüklemekle aynı zamanda onları dünya çapında daha fazla Pinner'a ulaştırmak için optimize etmenin en iyi yollarını göstereceğim.

Pinterest'e bir video eklemek istiyorsanız, (en az) yapmanın üç popüler yolu vardır.

Pinterest'e Youtube üzerinden video ekleme

Öncelikle videonuzu YouTube / Vimeo'da yayınlayın veya YouTube, Vimeo veya Ted'de paylaşmak istediğiniz bir videoyu bulun. YouTube ve Vimeo'da “Paylaş” düğmesini arayın ve Pinterest simgesini bulun.

Ya da videonun URL'sini kopyalayıp yapıştırın, ardından mobil uygulamanızda veya masaüstü Pinterest arayüzünde “siteden kaydet” düğmesini kullanın, bir kapak seçin ve sabitleyin!

Bu yöntem hem masaüstü hem de mobil sürümlerde çalışır.

Pinterest Save Button Extension Nasıl Kullanılır

Bunu yapmanın başka bir yolu da Pinterest Save Button uzantısını kullanıyor . Tarayıcınıza ekleyin (ör. Google Chrome); uzantıyı tıklatarak web’deki herhangi bir yerden video izleyebileceksiniz.

Profesyonel ipucu: # 1 ve # 2 yöntemlerini kullanmak arasında bir fark olduğunu fark ettim. YouTube videoları için Pinterest Kaydet Düğmesi uzantısının kullanılması, Pinterest'teki doğrudan "Siteden kaydet" düğmesinden gelen açık kapakla kıyaslandığında, siyah kenarlı videonun görselini size verebilir.

Pinterest videosu

İlk iki yöntem, web'deki herhangi bir videoyu yayınlamak için harikadır, ancak yerel olarak değil, çünkü Pinterest'e göre , “şu anda yalnızca reklamverenler kendi videolarını doğrudan Pinterest'e ekleyebilir ” .

Şu anda, yalnızca reklamverenler kendi videolarını doğrudan Pinterest'e ekleyebilir

Bu videolar aranabilir, tanıtım amaçlı pinler olarak veya orijinal panolarda görülebilir. Bu nedenle, reklamlara para harcamak istemesek bile denemeye değer.

Pinterest Video Reklamları. Bir Walkthrough

Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarının kullanıcıları, sosyal video reklamları tamamen görmezden gelme konusunda oldukça yetenekliler. Son araştırmalarımıza göre , YouTube izleyicilerin en çok video reklamları görmekten nefret ettikleri bir platformdur. Facebook ve Instagram takip ediyor. 

Sosyal Video Reklamların Durumu 2018

Sosyal Video Reklamların DurumuÖte yandan, Pinterest video reklamları tamamen yeni bir dünya. Markanın teşhir edilmesi ve sıra dışı tanıtım için harika bir fırsat sunarlar. 

İşte Pinterest video reklamlarıyla nasıl başlayacağınız, adım adım.

1. Adım. İşletme hesabınızı oluşturun.

Öncelikle ve en önemlisi, Pinterest'te bir işletme hesabı oluşturmanız gerekir. Takip Bu talimatı ve tüm az 15 saniye içinde kurulmuş olacak.

Pinterest'te bir işletme hesabı oluşturun

Adım 2. İşletme hesabınızı ayarlayın.

Yeni parlak ticari hesabınızı Pinterest'te oluşturduktan sonra, ayarlama zamanı. Pinterest'te video reklam yayınlayabilmek için fatura bilgilerinizi eklemeniz gerekir. İşte link: https://ads.pinterest.com/

3. Adım. Videolarınızı yükleyin

Bitti! Artık Pinterest arayüzünü kullanarak videolar yayınlayabilirsiniz. Fatura bilgilerinde bazı sıkıntılar yaşadım, ancak birkaç denemeden ve Pinterest desteğine mesaj attıktan sonra hazır oldum.

Pinterest'e Video Nasıl Yüklenir

Bir videoyu Pinterest'e yüklemek için, sağ üst köşedeki artı işaretine tıklayın. İşletme hesabınızı doğru kurduysanız, açılır menüden “Video yükle” seçeneğini görebilmelisiniz.

Videoyu ilgi alanına ekle

Pinterest, dikey (9:16) veya kare (1: 1) video dosyalarını kullanmanızı önerir. Videonuzu her iki formata da ayarlayabilir , sosyal videolar yapmak için kullandığım aracı olan Wave.video .

İçinde orijinal video emin olun .mp4 veya .mov biçiminde olduğu kadar 30 dakika uzunluğunda ve 2GB boyutunda daha az. 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

yalan yanlış kardeşim dilini bilmediğin bir makaleyi çeviri programıyla çevirmişdsin hiç bi bok anlaışılmıyor. bikere işletme hesabı türkiyeye kapalı nnasıl acacaksın